Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 473 kJ / 2 503 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 315,90 g |
Tuky | 107,02 g |
Vláknina | 22,65 g |
Cholesterol | 1,99 g |
Sodík | 1,04 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 63,28 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řeznický guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/088v
Moje poznámka
Řeznický guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/088v
Nejnovější recepty
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 6 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 7 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Cuketová pomazánka
Přidáno 18. 6. 2025 08:02
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno 18. 6. 2025 07:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 2 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 2 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 2 hodinami
Salát z pečené červené řepy a cibule
Jana.Vernerova před 2 hodinami
Špenátová polévka II.
Kajkajak před 5 hodinami
Žampionové placičky s nivou
Panova před 5 hodinami
Tříbarevná buchta (Ala)
Evculina84 před 5 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kometka35 před 7 hodinami
Knedlíky z tvarohového těsta
janatka před 8 hodinami
Tématické fráze:
guláš z vepřového srdce,
řeznické recepty,
řeznický vepřový guláš,
vepřový guláš se slezinou a srdcem,
řeznický salát,
guláš ze sleziny,
guláš z vnitřností,
řeznický masový guláš,
řezncký guláš,
slezina guláš recept,
zabíjáčkový guláš se slezinou,
řeznický zabijačkový guláš recept,
reznicky zabijackovy guláš,
guláš se slezinou,
reznickysalat,
zabíjačkový guláš,
guláš s játry a srdcem,
řenický guláš,
recepty na vepřove jatra a slezina srdce,
řeznicky recepty
Suroviny:
maso vepřové,
vnitřnosti vepřové,
cibule,
sádlo,
paprika sušená sladká,
chilli,
kmín drcený,
pepř mletý,
mouka hladká,
česnek,
sůl
Komentáře (3)