Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 620 kJ / 1 343 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,10 g |
Tuky | 19,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 528 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 246,81 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ingredience smícháme dohromady a hmotu propracováváme. (Zpočátku si můžete myslet, že se to nespojí.) Propracování je důležité, aby se marcipán nelepil. Vše můžete dělat na pocukrovaném vále nebo folii.
Zveřejněno 4. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krása z marcipánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/57WR
Moje poznámka
Krása z marcipánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/57WR
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 11 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 13 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 14 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 14 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 14 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí koprová omáčka
majka-24 před 13 minutami
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 13 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 13 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 14 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 14 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 14 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 15 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 16 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 16 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 17 hodinami
Tématické fráze:
ryba z marcipanu,
příprava marcipánu,
beruška z marcipánu,
mrkev z marcipánu,
berušky z marcipanu,
aby se marcipán nelepil,
ryby z marcipánu,
jak vymodelovat rybu,
medvídek z marcipánu,
zdobení z marcipánu,
ovoce z marcipánu,
houby z marcipánu,
marcipán příprava,
kuře z marcipánu,
marcipán beruška,
aby marcipán nelepil,
zdobení marcipánu,
marcipán zdobení,
co z marcipánu,
marcipanova beruska
Suroviny:
cukr moučkový,
mléko sušené,
med,
voda,
olej,
Komentáře (9)