Holoubata s nádivkou
Suroviny
Porce: 3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 6 343 kJ / 1 516 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,44 g |
Tuky | 109,91 g |
Vláknina | 6,45 g |
Cholesterol | 847 mg |
Sodík | 2,83 g |
Sůl | 6,89 g |
Sacharidy | 86,05 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Ještě jste neochutnali? Tak neváhejte, holubí masíčko je super!!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 3. 2010 14:28
Ach, ach, to je moje dětství, když měl děda holuby a mně dělali holoubátko k obědu, abych aspoň něco snědla...dala bych si
20. 3. 2010 14:11
Já jsem to nikdy nejedla. Moje tchýně ze Strečna je vždycky přidávala k masu do polévky. Určitě bych to vyzkoušela, ale kde vzít holuba, že?. To nic nemění na tom, že ode mne máš plus
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 6 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 6 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 7 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 10 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno před 20 hodinami
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Právě bylo uvařeno:
Jemné noky
Zizalinka uvařil před 16 minutami
Plněné žampiony se sýrem
Marcela0123 uvařila před 1 hodinou
Cibule pečená se žampiony
Marcela0123 uvařila před 1 hodinou
Zapečené palačinky s tvarohem
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Jednoduchá zeleninová polévka s krupičkou pro začátečníky
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Vepřové karé na špeku a okurkách z pomalého hrnce
Alzbetina Prk. uvařila před 2 hodinami
Květákové karbanátky
robertbendik78 uvařila před 2 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Andyscha uvařila před 2 hodinami
Ďábelské tousty - starý recept
Artaban uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Perličky jsou drůbež původem z Afriky, s modrým masem a pronikavým hlasem
Jídelní rozmary slavných: W. A. Mozart začínal den horkou čokoládou a miloval smažené játrové knedlíčky podle tohoto receptu
Honzovy buchty: Klasika, která nikdy neomrzí. Poradíme, jak je upéct se skvělou náplní
Další recepty
Tématické fráze: pečená holoubata pečená holoubata s nádivkou pečené holoubě recept na pečená holoubata holoube recept recept na pečene holoubata holub s nádivkou nádivka do holouběte nádivka do holuba pecene holoubata priprava holoubat pečený holub s nádivkou pečená holoubata recept holoubátka nadívka do holubů pečená holoubata recepty holoubátka s nádivkou recept na pečené holoubě holubi s nadivkou pečený holoubata s nádivkou
Suroviny: holoubata, nádivka, rohlík, slanina uzená, vejce, petrželka, sůl, podravka, květ muškátový
Holoubata s nádivkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r2qB
17 názorů