Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 315 kJ / 1 270 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,89 g |
Tuky | 80,05 g |
Vláknina | 5,37 g |
Cholesterol | 72 mg |
Sodík | 144 mg |
Sůl | 0,35 g |
Sacharidy | 123,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Smichame suroviny na kokosovy krem, za staleho michani uvedeme k varu, varime 5min.
Krok 2: Take suroviny na zele smichame, a za staleho michani privedeme k varu, odstavime (nevari se).
Krok 3: Misticky na dezert naplnime do pulky zele smesi, nechame ztuhnout (ca 30min), polevkovou lzici pridame kokosovy krem az jsou plne po okraj, a ozdobime strouhanou cokoladou.
Zveřejněno 1. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Damienuv dezert
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lRrl
Moje poznámka
Damienuv dezert
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lRrl
Nejnovější recepty
Kuřecí závin à la kebab
Přidáno před 9 hodinami
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 23 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno 4. 7. 2025 09:01
Meruňková buchta s drobenkou
Přidáno 3. 7. 2025 13:01
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vdolky naší holky
Martina S. před 34 minutami
Květákové placičky
Linova před 42 minutami
Kmínová polévka s cizrnou
Konsel před 1 hodinou
Uzené pečené koleno
Vladka16 před 1 hodinou
Rychlé tvarohové knedlíky
Janina007 před 1 hodinou
Hamburgerové bulky
Ajfel před 1 hodinou
Buchta s pudinkem a zakysanou smetanou
smyslnaorchidej před 2 hodinami
Falešný španělský ptáček
hlavek.lukas před 2 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
1anoli1 před 2 hodinami
Letní moučník
Marcela0123 před 2 hodinami
Tématické fráze:
japonský dezert,
japonské dezerty,
japonský desert,
japonský dezert recept,
kokosový dezert,
tapioca recept,
japonské deserty,
japonske dezerty recepty,
miny dezerty,
japonske moučniky,
japonské dezerty recept,
tapioca,
dezerty z kokosového mléka,
japonsky dezerty,
recepty japonské dezerty,
recept na japonský dezert,
japonský moučník,
dezert z kokosového mléka,
kokosovy krem z kokosoveho mléka,
maniokový škrob recepty
Suroviny:
mléko kokosové,
smetana,
voda,
cukr moučkový,
cukr vanilkový,
škrob,
kokos,
čaj zelený,
čaj zelený,
agar,
čokoláda
Komentáře (4)