Postup přípravy
Podáváme s bramborovou kaší, vařenými bramborami nebo jen s pečivem. Dobrou chuť.
Zveřejněno 7. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Italské žampiony plněné bylinkami a gorgonzolou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mq1A
Moje poznámka
					
				
Italské žampiony plněné bylinkami a gorgonzolou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mq1A
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 7 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 10 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 12 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 15 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 16 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 3 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 5 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 6 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 6 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 7 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 8 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 8 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 9 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 9 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 9 hodinami
						Tématické fráze:
						
							italský rizeto, 
						
						
							nakládané houby recept, 
						
						
							plnene zampiony, 
						
						
							nakladane zampiony, 
						
						
							recepty s gorgonzolou, 
						
						
							nakládané plněné žampiony, 
						
						
							žampióny plněné, 
						
						
							gorgonzola recepty, 
						
						
							velké žampiony, 
						
						
							plněnné cannelloni po italsku, 
						
						
							recept smil italský, 
						
						
							velky zampion, 
						
						
							nakládané žampiony po italsku, 
						
						
							plněné žampiony nakládané, 
						
						
							gorgonzola recept, 
						
						
							recepty gorgonzola, 
						
						
							gorgonzolou, 
						
						
							velké žampiony recepty, 
						
						
							nakládaná gorgonzola, 
						
						
							plnene velke zampiony
						
					
						Suroviny:
						
							žampióny, 
						
						
							olej olivový extra virgin, 
						
						
							tymián, 
						
						
							koření oregáno, 
						
						
							bazalka čerstvá, 
						
						
							gorgonzola
						
					
	
			
	
	
	
	
	
Komentáře (14)