Suroviny
Porce: 6 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 535 kJ / 128 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,53 g |
Tuky | 1,08 g |
Vláknina | 17,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 294 mg |
Sůl | 0,64 g |
Sacharidy | 16,32 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Srdíčka na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pkQQ
Moje poznámka
Srdíčka na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pkQQ
Nejnovější recepty
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 4 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno před 20 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno 4. 5. 2025 15:01
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno 4. 5. 2025 04:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborový gulášek
Martina Fliegerova před 13 minutami
Pečený bůček
BublinaF před 13 minutami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
MartinaR před 45 minutami
Listové šátečky s náplní z tvarohu, pudingu a meruněk
faluska před 1 hodinou
Jednoduchá roláda
Fikina před 1 hodinou
Obalovaný chléb ve vejci
bobnak před 2 hodinami
Minutkový kuřecí guláš
Robo9 před 3 hodinami
Výborné lasagne
Nela20 před 3 hodinami
Rizoto z vepřové konzervy
BubakJura před 4 hodinami
Pečená vepřová plec s cibulovou omáčkou
essinKa před 4 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí srdíčka na smetaně,
vepřové srdíčko na smetaně,
vepřová srdíčka na smetaně,
veprove srdicka na smetane,
krutí srdce na smetaně,
krůtí srdíčka na smetaně,
srdicko,
kuřecí srdíčka na smetaně recept,
srdíčka recept,
srdíčka,
recept na vepřové srdíčko,
veprovesrdicko na smetane,
srdíčko recept,
recepty ze srdíček,
recepty z vnitřností,
recept srdicko,
veprove srdicko na smetane recept,
srdíčko na kyselo,
srdicka na kyselo,
srdíčka recepty
Suroviny:
srdce vepřové,
mrkev,
celer,
petržel,
cibule,
smetana,
koření nové koření,
pepř celý,
bobkový list,
okurky sterilované,
ocet,
mouka hladká
Komentáře (12)