Suroviny
Porce: 6 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 535 kJ / 128 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,53 g |
Tuky | 1,08 g |
Vláknina | 17,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 294 mg |
Sůl | 0,64 g |
Sacharidy | 16,32 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Srdíčka na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pkQQ
Moje poznámka
Srdíčka na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pkQQ
Nejnovější recepty
Kuřecí s houbami a rajčaty
Přidáno před 10 hodinami
Houbový štrúdl
Přidáno před 14 hodinami
Tvarohové knedlíky se švestkami
Přidáno před 15 hodinami
Houbová směs na topinky
Přidáno před 16 hodinami
Dědova kulajda
Přidáno před 20 hodinami
Houbové ragú s těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květákový mozeček
Glapet před 23 minutami
Šípkový sirup s vůní citronu a pomeranče
IvanaRr před 1 hodinou
Houby na kyselo se smetanou
PetaMai před 1 hodinou
Linecké řezy s jablky
nochy před 11 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
MarieBrozova před 12 hodinami
Kynuté Honzovy buchty s povidly
barborapolas před 12 hodinami
Masové kuličky v zeleninové omáčce s bramborovou kaší
Kačenka před 12 hodinami
Linecký koláč s marmeládou
Zbynek Hladik před 13 hodinami
Žampiony " Wellington"
KatkaCechova před 13 hodinami
Klobásky v zelí
misula29 před 13 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí srdíčka na smetaně,
vepřové srdíčko na smetaně,
vepřová srdíčka na smetaně,
veprove srdicka na smetane,
krutí srdce na smetaně,
krůtí srdíčka na smetaně,
srdicko,
kuřecí srdíčka na smetaně recept,
srdíčka recept,
srdíčka,
recept na vepřové srdíčko,
veprovesrdicko na smetane,
srdíčko recept,
recepty ze srdíček,
recepty z vnitřností,
recept srdicko,
veprove srdicko na smetane recept,
srdíčko na kyselo,
srdicka na kyselo,
srdíčka recepty
Suroviny:
srdce vepřové,
mrkev,
celer,
petržel,
cibule,
smetana,
koření nové koření,
pepř celý,
bobkový list,
okurky sterilované,
ocet,
mouka hladká
Komentáře (14)