Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Okurková omáčka.

Okurková omáčka patří ke stálicím české kuchyně. Receptura se liší dle regionu. Vždy je ale výsledkem sladkokyselá chuť, která se skvěle hodí k novým bramborám, vařenému hovězímu, nebo vepřovému masu.

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 30 min

45 min (15 min příprava + 30 min tepelná úprava)

10. 6. 2010 11:58

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie2 134 kJ / 510 kcal
Bílkoviny20,05 g
Tuky28,50 g
Vláknina0,75 g
Cholesterol 94 mg
Sodík 201 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy42,95 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maris maris

10. 6. 2010 12:06

Kristýnko, měla bys uvést v surovinách kolik čeho, co je smetana profesionál ?, mimo jiné chybí Ti v nich mouka, máslo, cukr, sůl a voda s moukou není kvásek. Promiň, nemyslím to zle, ale podle Tvého receptu by nikdo tuto omáčku neuvařil:-S

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: okurková omáčka okurková omáčka recept okurky recepty okurky recept omáčky recept zaklechtka okurková voda okurková omáčka se smetanou recepty na omáčky jednoduchá okurková omáčka okůrkováomáčka okurková omáčka bez smetany omáčka okurková jak uvařit okurkovou omáčku recept okurková omáčka top okurkova omacka okurková omáčka top recepty recept na okurkovou omacku ogurkova omáčka recept byla omáčka

Suroviny: mléko, smetana 33%, okurky sterilované, mouka hladká, voda, sůl, pepř mletý, cukr, máslo

TopRecepty.cz

Okurková omáčka.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kr6E