Pampelišky s čočkou
Netradiční servírování čočky s pampeliškovými listy můžeme ochutnat pouze začátkem jara, dokud jsou ještě lístečky mladé a nejsou hořké. Pampeliškové listy pomáhají zbavit se otoků, čistí játra a zažívací trakt, zahánějí pálení žáhy.
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pampelišky s čočkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XrnW
Moje poznámka
Pampelišky s čočkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XrnW
Nejnovější recepty
Dýňové karbanátky
Přidáno před 12 hodinami
Bramborové těsto na knedlíky univerzální
Přidáno před 13 hodinami
Jablkovo-pudinkový koláč
Přidáno před 15 hodinami
Kakaová roláda s tvarohovým krémem a banánem
Přidáno před 17 hodinami
Slaný snídaňový koláč z tortilly
Přidáno před 21 hodinami
Jemná rybičková pomazánka
Přidáno 1. 11. 2025 22:25:37
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 6 hodinami
Kuře na celeru
JanaPav před 7 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 7 hodinami
Jednoduchá jablečná buchta
MarcelaH. před 8 hodinami
Budapešťská pomazánka
Rennnie. před 8 hodinami
Dančí guláš s knedlíkem
GabiStef před 9 hodinami
Grilování zeleniny
babkalenka před 9 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Kajkajak před 9 hodinami
Rajčatový salát s majonézou
Kajkajak před 9 hodinami
Pórková polévka
Kajkajak před 10 hodinami
Tématické fráze:
pampeliška recepty,
recepty z pampelišky,
jak konzumovat pampelišky,
jak jíst pampelišky,
recepty z pampelišek,
pampelišky recept,
recept z listu pampelišek,
pampeliška list recept,
listy pampelišky recepty,
pampeliškové listy,
jak konzumovat pampeliškové listy,
jíst pampelišky,
pampeliškpvé listy recepty,
pampeliskove recepty,
pampeliška list recepty,
pampeliška,
dušené pampelišky,
pampeliska recept,
dají se jíst listy z pampelišky?,
recept pampeliška listy
Suroviny:
listy pampeliškové,
ocet balsamiko,
čočka,
vejce,
klobása
Komentáře (8)
Iba raz som skúsila pampeliškové listy a boli horké. Neviem, kedy ktoré sú konzumovateľné. Robila som šalát a nedal sa jesť.
Fotka je úžasná, recept krásny! +
Iba by som sa chcela spýtať na tie listy, ako s nimi, aby sa dali konzumovať. Ďakujem!
Magdalenko, nemáš to taký v šuplíku? (ona už bude vědět