Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Pampelišky s čočkou

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy -

-

14. 6. 2010 18:02

Suroviny pro 1

1

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

--ReNi--

15. 6. 2010 15:31

Listy musí být mladé a stonek nejlépe vyříznutý celý, protože v něm je mléka nejvíce. Sama jsem ještě nezkoušela, ale vím, že někdy se mají listy nechat ve vodě odležet, a že by měli údajně zesvětlat. :-)

stepina

14. 6. 2010 19:00

Hmm tak myslím že je to výborné, oskusím:yes:

spagetka spagetka

14. 6. 2010 18:52

Jíst se dají jen ty úplně mladé cca max. do 2,5 cm výšky, nesmí z nich ještě prýšttit moc mléka, jsou křehounké při odloupnutí, nesmějí klást odpor a smaozřejmě naprosto zdravé, zelené. Ale většinou jen brzy zjara, teď bych řekla že už končí....max.ještě týden

magdalenka magdalenka

14. 6. 2010 18:47

Špagetka, výnimočne nie, babička to utajila predo mnou...
Iba raz som skúsila pampeliškové listy a boli horké. Neviem, kedy ktoré sú konzumovateľné. Robila som šalát a nedal sa jesť.
Fotka je úžasná, recept krásny! +
Iba by som sa chcela spýtať na tie listy, ako s nimi, aby sa dali konzumovať. Ďakujem!

spagetka spagetka

14. 6. 2010 18:40

Jani R. musí to být mlaďounké listy a ty hořké nejsou, jinak babička dávala i kvítky pampelišky - díky za připomínku dávného dětství...:-*:-*:yes:
Magdalenko, nemáš to taký v šuplíku? (ona už bude vědět :-D)
:-p:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

14. 6. 2010 18:22

Já se picnu..:-O Není to hořké?:-O

socatko socatko

14. 6. 2010 18:03

Hmm...:-p:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Iva Trhoňová

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: pampeliška recepty recepty z pampelišky jak konzumovat pampelišky jak jíst pampelišky recepty z pampelišek pampelišky recept recept z listu pampelišek pampeliška list recept listy pampelišky recepty pampeliškové listy jak konzumovat pampeliškové listy jíst pampelišky pampeliškpvé listy recepty pampeliskove recepty pampeliška list recepty pampeliška dušené pampelišky pampeliska recept dají se jíst listy z pampelišky? recept pampeliška listy

Suroviny: listy pampeliškové, balsamico, čočka, vejce, klobása

TopRecepty.cz

Pampelišky s čočkou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XrnW