Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 248 kJ / 1 015 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,30 g |
Tuky | 92,13 g |
Vláknina | 2,75 g |
Cholesterol | 272 mg |
Sodík | 148 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 32,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolková polévka jednoduchá
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/00KL
Moje poznámka
Fazolková polévka jednoduchá
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/00KL
Nejnovější recepty
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 44 minutami
Pomerančový pohár
Přidáno před 58 minutami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 1 hodinou
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 3 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Přidáno před 4 hodinami
Plněná kuřecí prsa s těstovinami
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 1 hodinou
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 2 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 3 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 3 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 4 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 4 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 4 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 4 hodinami
Veselý kuřecí plátek
Leren před 4 hodinami
Tématické fráze:
fazolková polévka,
fazolková polévka recept,
recept na fazolkovou polévku,
fazolková kyslá,
recept polévka,
polévka recept,
recept na jednoduchou polévku,
recept na fazolkovou polévky,
recept na polévku fazolkovou s,
recept na polévku z fazolky,
polevky fazolkova,
fazulková kyslá polévka,
kysla fazolkova polievka,
recepty fazolková polévka recept,
fazolková polévka na kyselo bez kopru,
fazulkova polévka,
jednoduchou polévku,
recepty na polévky,
recepty polévky,
recept na fazolkovou polévka
Suroviny:
fazolky zelené,
brambory,
voda,
sůl,
smetana kysaná,
šlehačka,
mouka polohrubá,
kopr,
ocet,
cukr
Komentáře (17)