Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rychlý punčák s jahodami

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

12. 8. 2010 20:00

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie16 759 kJ / 4 006 kcal
Bílkoviny66,68 g
Tuky34,16 g
Vláknina10,40 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 530 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy740,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mirca75 mirca75

13. 8. 2010 09:15

Pavlo prosím,už to ukončete.Určitě máte něco důležitější na práci,než být tady v Xaverově.

Pavla

13. 8. 2010 09:10

Ježiš, tohle je fakt Xaverov. Proboha, buď si čtěte pořádně ty komentáře, nebo se radši nevyjadřujte, konkrétně teď mluvím na mircu75. S A M O Z Ř E J M Ě, že jsem výraz hloupá punčová buchta použila ve srovnání s problémy daleko horšími, než se na internetu dohadovat co jak kdo myslel a nemyslel. Mimochodem hloupá punčová buchta je moje hodně oblíbená, ale že bych se kvůli tomu musela hádat s cizíma ženskýma, to fakt ne. A jajine je určitě dost inteligentní, že nad tímhle vším jenom mávne rukou.

jahoda jahoda

13. 8. 2010 08:58

Pavlo, možná jsi mne nepochopila - komentář jsem psala pro podporu Zdeny,neregistr. Obhajovací četou jsem myslela zde přítomné registrované, kteří musí za každou cenu navzájem obhajovat, kolikrát nesmyslně a není to k věci. Ale to už jsem odbočila...už to není k receptu.

mirca75 mirca75

13. 8. 2010 08:54

Pavlo (neregi.),já být autorkou receptu,tak se kvůli tvému ohodnocení - hloupá punčová buchta - jistě a právem urazím! Každý kdo sem přidá recept,ho sem dává s dobrou vírou,že si ho někdo další udělá a pochutná si. Bylo by dobré,kdyby jste už tuhle debatu ukončili a neuráželi tu lidičky,kteří vám nic neudělali a jsou tu rádi. Přeji pěkný den a pevně věřím,že jste natolik slušné,že už to tu skončí. Děkuju.

Pavla

13. 8. 2010 08:48

Jahodo, myslím, že obhajovací parta nastoupila, protože když se zuby nehty brání registrovaní, tak holt mají potřebu se bránit i neregistrovaní. Ale vážně mě přijde víc než "idiotský", o co se ty ženský tady dokážou pohádat. V životě se neviděli, neznají se a už tady na sebe šňafou, tohle mě prostě hlava nebere. Kvůli hloupý punčový buchtě... támhle lidi po povodních nevědí zoufalstvím co dřív a někdo se tady hádá a obhajuje kvůli kusu žvance. Prostě "čecháčkové", co jinýho. Chytrýmu napověz.... :-D

jahoda jahoda

13. 8. 2010 07:37

Zdeno:yes: (schválně jsem nepsala "neregistrovaná", protože už toto mě vadí, jak se to tady dělí na reg+nereg.- což je podle mne "blbost", jsme tady všichni na stejné úrovni,ať dáváme recepty, nebo jen čerpáme). Myslím, že Jajina v pohodě recept opraví, až si přečte komentáře, ale fakt není potřeba, aby hned nastoupila obhajovací parta;-(

Pavla

13. 8. 2010 06:43

Víte, co mě na těhlech stránkách nepřestává udivovat? Jaký ty lidi mají v dnešní době problémy a neváhají se po internetu štěkat jak feny...

Ivana79 Ivana79

13. 8. 2010 04:09

Tento koláč musím vyskúšať,vyzerá byť tak šťavnatý:-*:-p:yes:

Míša

13. 8. 2010 00:15

Myslím, že Zdena to nemyslela zle. Skutečně jsou mezi námi začínající kuchařky a kuchaříci a ti by s tím mohli mít problém. Jinak se mi tenhle recept líbí pro jeho nenáročnost a určitě vyzkouším.

rebeka rebeka

12. 8. 2010 23:36

Zdena (neregistrovaný/á) já si můžu reagovat,jak se mi zlíbí,a koho a kam poplácávám,vám může být úplně jedno.

Anna Kocikova Anna Kocikova

12. 8. 2010 23:22

;-)Zdeni:-Onechceš si napsat svůj recept;-)určitě tě ostatní pochochopí:-K

Zdena

12. 8. 2010 23:08

Rebeko, nechápu, proč pořád někdo obhajuje nesrovnalosti, které ale vůbec nemusí být. Rebeko, nikdo se vás neptal, tak nevím proč reagujete. Na tyhle stránky chodí hodně lidí. A nevím jestli podle receptu uvaří začínající kuchařinka. Třeba začátek receptu. Všechny suroviny, kromě pudinků, smíchat dohromady. Nemyslíte si, že je lepší, aby bylo zřejmé které všechny suroviny? Když někdo tady slušně na něco upozorní, autora požádá, jestli by nebylo lepší něco změnit, přidat, tak se pořád ozývají stejní lidé a obhajuji to, co se obhájit nedá. :-( Jak malé děti.:-S Mně je v podstatě jedno, jak je recept napsaný. Nedívám se na sebe, ale i na ostatní. Recept by měl být srozumitelný pro všechny a nejenom, Rebeko, pro vás a pár vyvolených, co se pořád jenom poklepávají po rameni ....

rebeka rebeka

12. 8. 2010 21:57

mě to stačilo od jajine....je to celkem přehledné,jen jsem chtěla vědět,zda má být pudink ve formě práškové,či uvařený..jinak mě to naprosto vyhovovalo i co se přehlednosti týče

Zdena

12. 8. 2010 21:42

Takhle by měly být napsané suroviny, aby recept byl všem jasný.
SUROVINY:
Těsto:
300 g polohrubé mouky
200 g cukru
1 vanilkový cukr
1 prášek do pečiva
1 rozpuštěná Hera
4 vejce
1 tekutá šlehačka
1 vanilkový pudinkový - prášek
1 jahodový pudinkový - prášek

POLEVA 1
1,5 dcl rumu
2 dcl jahodové šťávy (může být buď sirup nebo z kompotu)

POLEVA 2
cca 250 g cukru moučky
1 lžíce vařící vody
2 lžíce rumu

DALŠÍ SUROVINY:
jahodový kompot

Zdena

12. 8. 2010 21:32

Ono by bylo lepší dopsat do surovin, které ingredience jdou do těsta,které na polevu a pak další suroviny. Je to tak přehlednější a nikdo se nemusí vyptávat, aby se ujistil, jestli to pochopil správně. Například, šlehačka jde taky do těsta? :-S Děkuju za upřesnění.

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: poleva na punčák punčák otavanka citronová poleva na punčák punčák recept puncovi rezy rýchly punčový jak polit dort punc buchta puncak mini puncak rychlý jahodový punčák z čeho se vaří punčák jak se děla dort punčovi puncak z pudinkoveho prasku puncak poleva buchta - punčák rychla buchta punčak něco rychlího s jahodama punčák paní ivany hloupá buchta

Suroviny: mouka polohrubá, cukr, cukr vanilkový, prášek do pečiva, tuk hera, vejce, šlehačka, pudink vanilkový, pudink jahodový, poleva, rum, šťáva jahodová, kompot jahodový, poleva, cukr moučkový, voda, rum

TopRecepty.cz

Rychlý punčák s jahodami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pkx2