Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Biftečky z růžovek - masáků

Hodnocení receptu je 4,9 (22×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

17. 8. 2010 09:49

Suroviny

Porce: Podle počtu hub

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Nohy použijeme třeba na dršťkovou. Je nutná delší tepelná úprava. Takto se dají upravit i hlavy holubinek.

Syrovinky mají zcela odlišnou a výraznou chuť a hodí se spíše jako chuťovky, jako ryzec peprný a případně na škvarečky z hub.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cardanka

17. 8. 2010 10:06

Václave:-K páni:-O40 kousků:yes:, dršťková je u nás v oblibě, a tak večer ;-)nakouknu zda tu už receptík na :-pdršťkovou od Tebe je;-):-K

savlinka savlinka

17. 8. 2010 10:03

dělám také,ale ještě je posypu mletým kmínem a trošičku zapraším hladkou moukou:yes:

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

17. 8. 2010 10:01

Janičko. Biftečky jsme dělali na 4 várky. Měl jsem asi 50 masáků a tak bylo vhodných asi 40 na biftečky. Z nohou a ostatního mám ještě dnes super drškovku.

cardanka

17. 8. 2010 09:57

Václave:-K biftečky :-pz hub jsou jistě pryč coby dup;-), bodík posílám:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: úprava masáků recepty z muchomůrky růžovky úprava růžovek dršková polévka z hub dršťková polévka z bedel růžovka masák recepty příprava masáků jak upravit masaky masák recept recepty z masáků dršková polévka z bedel jak upravit ruzovky úprava růžovky ruzovky recept ruzovky recepty masák úprava dršková polévka z bedli masák recepty masák houba masák příprava

Suroviny: houba růžovka, sádlo, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Biftečky z růžovek - masáků

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NYlz