Ryba na bramborovém pyré s omáčkou
Suroviny
Porce: pro 4 osoby
Nutriční hodnoty
Energie | 10 135 kJ / 2 422 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,24 g |
Tuky | 131,25 g |
Vláknina | 38,12 g |
Cholesterol | 385 mg |
Sodík | 453 mg |
Sůl | 0,87 g |
Sacharidy | 228,42 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: časopis Apetit
Původní recept je ze štiky, ale ta je pro mě nedostupná. Myslím, že lze použít jakoukoli rybu, její příprava je v tomto případě dietnější.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 9. 2016 14:03
2. 11. 2011 21:17
Já mám také raději opečenou rybku, ale toto jsem pojala dle receptu tak nějak dietněji. díky
1. 11. 2011 18:45
22. 8. 2010 22:33
Elizo, také jsem to neznala, ale je to super rychlovka, protože čerstvě uvařená vejce oloupat narychlo je někdy zážitek
22. 8. 2010 22:02
Bod posílám dopředu a ukládám k vyzkoušení.
22. 8. 2010 22:00
22. 8. 2010 21:58
22. 8. 2010 21:51
22. 8. 2010 20:17
22. 8. 2010 20:12
22. 8. 2010 19:54
22. 8. 2010 19:49
22. 8. 2010 19:42
22. 8. 2010 19:03
22. 8. 2010 18:32
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 5 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 6 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 9 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 10 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 13 hodinami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 15 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 2 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 2 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 3 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
Javor uvařila před 4 hodinami
Pečené vepřové koleno
Jirik S uvařil před 5 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
panilek uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ledové matcha latte a frappuccino jako ze Starbucksu: Zelený nápoj z čajového prášku dokonale osvěží a „nakopne“
Svatební menu prince Williama a princezny Kate: Před 13 lety všechny uchvátil osmipatrový dort s 900 cukrovými květy
Rybí pepřenky: Tuto specialitu můžete připravit i ze sladkovodních ryb. Poradíme, jak na to
Další recepty
Tématické fráze: bramborové citrónové pyré bramborové pyré citrónové pyré ryba s bramborem bramborove pyré se šunkou varena ryba apetit ryba na tymiánu a rozmarýnu bramborové pyré recept s rybou pyré z brambor a mrkve ryba recept potravinářská fólie lze s ní varit bramborove pyre rozmarýn ryba narychlo bramborové k piré pyré s rybou pyré z vařených brambor a mrkve ryba s květákovým piré varena ryba s omackou bramborové pyré s rybou pire k rybe recept
Suroviny: filet z ryb, kůra citronová, kopr čerstvý, sůl, pepř, olej olivový, brambory, máslo, smetana, hořčice hrubozrnná, sůl, mrkev, cibule, česnek, vývar, víno bílé, tymián, rozmarýn, džus rajský, máslo, smetana, pepř, vývar, bazalka čerstvá, petrželka
Ryba na bramborovém pyré s omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x2PJ
18 názorů