Kečup "pikant"
Máte-li rádi ostřejší zeleninové omáčky k masu nebo uzenině, určitě si připravte a zavařte tento velmi pikantní kečup z rajčat, paprik, cibule a chilli papriček.
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 15 380 kJ / 3 676 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,19 g |
Tuky | 209,93 g |
Vláknina | 98,51 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 24,21 g |
Sůl | 60,00 g |
Sacharidy | 375,95 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept mám už asi 20 let ve svém sešitě. Používám ho jako "čertovu omáčku" (kterou lze i koupit) - nejraději ke klobásám, ale přidávám i do vaření. Kdo nemá rád ostré, ubere chili papriček.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 8. 2010 10:49
24. 8. 2010 09:20
Jen zeleninu podusím do změknutí, pak ji - ještě v hrnci mixnu ponorným mixérem, přecedím do jiného hrnce a až pak odpařuji. Přecezením se zbavím části jadýrek a slupek z rajčat, které se při vaření rády přichytnou na dno hrnce.
24. 8. 2010 08:58
24. 8. 2010 08:47
24. 8. 2010 08:15
24. 8. 2010 03:18
23. 8. 2010 22:24
23. 8. 2010 22:13
23. 8. 2010 21:51
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 4 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 4 hodinami
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 18 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 18 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 19 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zapečená kuřecí prsa se žampiony a nivou
Marylka uvařila před 36 minutami
Domácí chleba z trouby
Iveta17 uvařila před 1 hodinou
Hrbaté maso
Leona P. uvařila před 1 hodinou
Krkovička po znojemsku
krisstus uvařila před 1 hodinou
Bulgur i jako příloha
Verounek uvařila před 2 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Ryngle uvařila před 3 hodinami
Domácí langoše
Ryngle uvařila před 3 hodinami
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Kattyy uvařila před 3 hodinami
Pečená marinovaná krůtí stehna
Dohnalova uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kedlubny využíváme v kuchyni po celý rok. Rané jemné odrůdy jsou na jaře vítaným zdrojem vitamínů a minerálů
Kečup pečený v troubě: Stačí minimum práce a výsledek je dokonalý. Vyzkoušejte ho s námi, nebudete litovat
Rákócziho řezy: Jednoduchý křehký koláč s tvarohem a marmeládou krásně dozdobí sněhová mřížka
Další recepty
Tématické fráze: domaci ostry kecup pikantní domácí kečup pikantní kečup kečup z rajčat kečup z čerstvých rajčat domácí kečup ostry ostrý kečup recept pikantni kečup recept kečup z rajčat a paprik recept na pikantni kecup recept na domácí kečup z rajčat a paprik recept na ostry kecup domácí pikantní kečup ostrý kečup domácí kečup z rajčat a paprik recept pikantní kečup z rajčat pikant recept recept ma kecup recept na dobrý kečup kečup z rajčat recept
Suroviny: rajče, paprika, cibule, česnek, sůl, paprika sušená pálivá, paprika sušená sladká, ocet, olej, cukr
Kečup "pikant"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l2Al
24 názorů