Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Boršč II.

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

25. 3. 2008 18:46

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie4 299 kJ / 1 027 kcal
Bílkoviny63,54 g
Tuky48,12 g
Vláknina15,32 g
Cholesterol 158 mg
Sodík 946 mg
Sůl2,06 g
Sacharidy77,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 3. 2009 13:40

Tak koukám na ty boršče tady. Tady je bez řepy, ale většinou by tam asi měla být a je tady jen hovězí maso.

Petra

29. 11. 2008 01:53

Tak toto se mě moc nezamlouvá ale pokud bych měla málo času tak bych to asi vyskoušela ale ten protlak:no: nevím nevím:-S.Obrázek ale láká:-O

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: boršt boršč polévka boršť bors ruský borš polévka borš recept ruský boršť recept borst boršt recept recept na borst borsc recept polevka bors rusky bors ruská polévka boršť borst polevka recept boršč recept borš pravý ruský boršč recept na borš bors polevka

Suroviny: maso hovězí, maso vepřové, maso uzené, sůl, zelenina kořenová, řepa červená, sádlo, rajče, protlak rajčatový, mouka hladká, brambory, zelí bílé hlávkové, bobkový list, pepř mletý, smetana zakysaná, pažitka

TopRecepty.cz

Boršč II.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/m4p