Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Falešný rybí salát

Hodnocení receptu je 5,0 (22×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

7. 9. 2010 00:27

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 621 kJ / 2 299 kcal
Bílkoviny99,68 g
Tuky204,27 g
Vláknina5,65 g
Cholesterol 545 mg
Sodík 2,27 g
Sůl5,66 g
Sacharidy13,95 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Já jsem díky svému nesmiřitelnému vztahu k celeru použila Čínský salát viz foto, ale záleží na Vaší chuti.

Výborné řešení pro ty, co mají rádi rybí salát a jako mě je odrazuje představa použitých kůží a ploutviček ;)

Případně se dá takto obelstít potravinová alergie na rybí maso :)

Mami, díky, je to fakt dobrý :)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 9. 2010 11:10

Díky za info;-)

isindy isindy

7. 9. 2010 11:03

Jani, dělala jsem kuřecí prsa, maso normálně změklo, navíc je dobré jej krájet pak přes vlákno:-) S tou mrkví je to tak, že pokud není už nakládané zelenině, tak je dobré ji tam dodat, ale pokud již je v té "čalamádě", tak už je zbytečné ji tam dávat, bylo by to moc ;-). Stejně tak si můžeš dodat třeba hrášek - záleží, co je v té nakládané směsi.

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 9. 2010 10:56

Ivo, já miluji rybí saláty, sice si poslední dobou dávám spíš v jogurtu, ale to nemění nic na tom, že bych se po rybách umlátila. Tohle je super varianta, jen se zeptám, to maso se vaří v tom nálevu s octem, změkne to? Asi to máš vyzkoušené, tak asi jo a ještě, proč- "pokud v ní není mrkev", tu mrkev nedávat?

spagetka spagetka

7. 9. 2010 09:53

Já rybí salátky můžu, tohle je prima nápad, takže :-p:yes:

Sodovka Sodovka

7. 9. 2010 09:44

Bezva nápad:yes: :yes: :yes: Ryby mám ráda, ale v salátu mi vadí kůže. Brrrrr. O víkendu salátek udělám. Už teď se těším :-p. Isahu, posílám 6 bod.:yes:

Svetlana Svetlana

7. 9. 2010 08:50

Ivi, já se ptám proto, že mi ty ryby, co jsou v salátu opravdu nechutnají a vadí mi, když nevím, co vůbec jím...a o rybí kůži se nebavím už vůbec :-S...ale s tím pangasem to určitě vyzkouším a dám vědět...
(včera jsi mně inspirovala těma rybíma kuličkama a dnes tímto :yes:)

isindy isindy

7. 9. 2010 08:16

Světlano, to určitě půjde, pak je to pravý, nikoli falešný rybí salátek;-)...a ano, vaří se v tom nálevu, u pangase to bude otázka chviličky ;-)

Paprika Paprika

7. 9. 2010 08:11

To vypadá zajímavě i s tím čínským salátem :yes::yes: + ;-)

Simona Skolakova Simona Skolakova

7. 9. 2010 07:24

zajímavý receptík;-):-KSvětluš,já myslím,že se nic nestane,když to zkusíš s pangasem.;-)+1:yes:

Svetlana Svetlana

7. 9. 2010 07:15

:yes::yes::yes:...určitě je vynikající...+bodík...to kuřecí maso se vaří v tom kyselém nálevu, že?...co by se stalo, kdybych v tom nálevu vařila pangase?...:-O...myslíš, že by to ne bylo ončo?...

Suvicka Suvicka

7. 9. 2010 05:46

Tenhle salatek vyzkousim, rybi z obchodu mam rada, tak uvidime. 1. bodik posilam. :yes:;-):-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rybi salat z kurete rybí salát z kuřecího masa kuřecí salát ala rybí salát z králičího masa kuřecí rybí salát králičí salát rybí pepřenky rybí salát z králičího masa rybí salát z králíka rybí salát z hub co jsou rybí pepřenky rybí salát kuřecí salát ala ryba falešný rybí salát z králíka kunjovanka výroba rybích pepřenek rybí salat s kuřeciho masa kureci salat jako rybi rybí salát pepřenky rybí salát z kuřecího

Suroviny: maso kuřecí, majolka, zelenina nakládaná, cibule, mrkev, voda, ocet, bobkový list, koření nové koření, pepř

TopRecepty.cz

Falešný rybí salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/k78K