Francouzská cibulačka
Jedna z nejznámějších zahraničních polévek. Cibule je vždy dostupná zelenina, takže vykouzlit z ní oblíbenou polévku není složité ani drahé. Zapečené sýrové krutony vonící máslem ji vhodně doplní.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 7 313 kJ / 1 748 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,99 g |
Tuky | 90,35 g |
Vláknina | 49,90 g |
Cholesterol | 176 mg |
Sodík | 1,51 g |
Sůl | 3,51 g |
Sacharidy | 152,56 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 4. 2014 17:04
Fajn... :) Taky jsem jí udělal a koukám..., kdo mě předběhl... :D
17. 3. 2014 10:52
29. 12. 2013 20:17
22. 2. 2013 00:28
2. 2. 2013 21:05
30. 11. 2012 09:38
10. 10. 2012 08:41
1. 9. 2012 10:34
13. 4. 2012 16:56
7. 3. 2012 13:09
4. 1. 2012 11:23
19. 3. 2011 21:57
26. 9. 2010 10:29
25. 9. 2010 19:34
25. 9. 2010 16:53
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 14 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 14 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 15 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 15 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 2 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 8 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 8 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 9 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 10 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 10 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 10 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 12 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Manžel Marie Terezie František Lotrinský miloval francouzskou kuchyni, ale doma měl nařízeno jíst rakouská jídla
Ne každý holduje rybí polévce. Jenže jaké máme možnosti bezmasé štědrovečerní polévky? Rozhodně je z čeho vybírat
Cibulový čaj je výborný domácí „lékař“ nejen na nachlazení. Jak jej správně připravit a co při tom (ne)dělat?
Další recepty
Tématické fráze: cibulačka cibulačka recept francouzka cibulacka cibulačka pohlreich polévka cibulačka recept cibulačka cibulačka polévka francouzská cibulačka podle pohlreicha cibulačka polévka recept francouská cibulačka recept na francouzskou cibulacku recept na cibulacku výborná cibulačka recept na francouzkou polévku cibulačka francouzká cibulačka recept recepty cibulacka cibulačka recepty nejlepší cibulačka francouzská polévka cibulačka francozská cibulačka
Suroviny: cibule, máslo, mouka, vývar masový, rohlík, olej, sýr, víno bílé suché
Francouzská cibulačka
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M1oO
33 názorů