Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Francouzská cibulačka

Jedna z nejznámějších zahraničních polévek. Cibule je vždy dostupná zelenina, takže vykouzlit z ní oblíbenou polévku není složité ani drahé. Zapečené sýrové krutony vonící máslem ji vhodně doplní.

Hodnocení receptu je 5,0 (59×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 40 min

55 min (15 min příprava + 40 min tepelná úprava)

25. 9. 2010 13:24

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 313 kJ / 1 748 kcal
Bílkoviny49,99 g
Tuky90,35 g
Vláknina49,90 g
Cholesterol 176 mg
Sodík 1,51 g
Sůl3,51 g
Sacharidy152,56 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

BlueRabbit

6. 4. 2014 17:04

lachmanova:

Fajn... :) Taky jsem jí udělal a koukám..., kdo mě předběhl... :D

:-K

Irrena Irrena

17. 3. 2014 10:52

Dnes uvařena a je moc dobrá:-p:yes:

mekele

29. 12. 2013 20:17

Chybi tymian (celkem zasadni vec), troska soli a pepre. Jinak ok.

janča

22. 2. 2013 00:28

tak dnes jsem jí dělala poprvé podle tohoto receptu a byla výborná :-)

lachmanova

2. 2. 2013 21:05

opravdu výborná polévka!!:-p

Kačka

30. 11. 2012 09:38

Zítra se na ní chystám ;-) Mám na ní strašnou chuť a vypadá opravdu skvěle. Děkuji za Váš recept. Určitě uvedu ohlasy :-)

kaci

10. 10. 2012 08:41

vcera jsem ji videla v prostreno;-)a jak ctu,tak je moooc dobra:-D,udelam ji na vikend,cekame navstevu,tak se me snad povede:-S

pavel

1. 9. 2012 10:34

:-((:-((:-((

Jita81

13. 4. 2012 16:56

Dneska jsem ji vařila a nemá chybu. Díky za recept:yes:

Ewellina Ewellina

7. 3. 2012 13:09

Díky za recept, lepší než orig. ve Francii :-) +1 :yes:

eviu

4. 1. 2012 11:23

Nooooo,už jdu na ní,:-p

duckie duckie

19. 3. 2011 21:57

dávám bodík :yes:+8 ...je luxusní :-p

kakatko kakatko

26. 9. 2010 10:29

Děkuji moc:-8 to víno jí opravdu dodává úžasnou chuť a vůni;-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

25. 9. 2010 19:34

Také někdy dělám a je opravdu moc dobrá:-p+:yes::yes:

Suvicka Suvicka

25. 9. 2010 16:53

Jo jo, francouzska, vino nesmi chybet :-)). Posilam 5. bod.:yes:;-):-K

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: cibulačka cibulačka recept francouzka cibulacka cibulačka pohlreich polévka cibulačka recept cibulačka cibulačka polévka francouzská cibulačka podle pohlreicha cibulačka polévka recept francouská cibulačka recept na francouzskou cibulacku recept na cibulacku výborná cibulačka recept na francouzkou polévku cibulačka francouzká cibulačka recept recepty cibulacka cibulačka recepty nejlepší cibulačka francouzská polévka cibulačka francozská cibulačka

Suroviny: cibule, máslo, mouka, vývar masový, rohlík, olej, sýr, víno bílé suché

TopRecepty.cz

Francouzská cibulačka

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M1oO