Divoká konina nebo hovězí na žampionech
Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Energie | 5 225 kJ / 1 249 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 245,79 g |
Tuky | 15,77 g |
Vláknina | 5,15 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 812 mg |
Sůl | 1,91 g |
Sacharidy | 29,56 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Dali jsme si s chutí, takové omáčky máme moc rádi.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 7. 2011 17:55
Bibinka: je mi ctí to si ani nezasloužím zas takový fotograf nejsem
4. 7. 2011 17:52
rebeka:Rebíčku, máš to moc pěkné, tak jsem ti za odměnu dala tvojí fotku jako hlavní, je to hezčí, než ty moje
3. 7. 2011 13:35
Bibulko,nechala jsem se inspirovat tvým receptem
měla jsem hovězí krk,místo žampionů jsem dala sušené houby od Ivy,čímž ji tímto ještě jednou děkuji
smetanu jsem nedávala
celé jsem to dělala v PH
je to výborné,dávám ti další bodík a foto
měla jsem hovězí krk,místo žampionů jsem dala sušené houby od Ivy,čímž ji tímto ještě jednou děkuji
smetanu jsem nedávala
celé jsem to dělala v PH
je to výborné,dávám ti další bodík a foto
24. 1. 2011 20:09
Díky za receptík,sice s hovězím,ale výborný!
13. 11. 2010 00:38
No to může šmakovat. Sice koninu nejíme a nic proti ní a abych pravdu řekla, ani jí neseženu,leda salám,tak hovězí bude také dobré.
13. 11. 2010 00:04
vyzkouším z hovězího
12. 11. 2010 22:30
Všem děkuji za pěkné komentáře
12. 11. 2010 21:34
noo, jsem holt kanibal, no...
12. 11. 2010 21:28
Bibinka, super + 8
12. 11. 2010 19:59
zase chtěj zežrat konííčkááá bůůůůůééééé
ale s tou hovězinkou to bude jistojistě mňám
ale s tou hovězinkou to bude jistojistě mňám
12. 11. 2010 19:14
Konina - mňam !
12. 11. 2010 18:48
+5za príma mňamkukterou si ukládám
Koník,nebo kravička-nohu si může zlomit každý
Koník,nebo kravička-nohu si může zlomit každý
12. 11. 2010 16:37
Pajajo, to bys mi udělala fakt radost-udělej, je to moc dobrý a dokonce i s tou rýží, dneska jsou knedlíky
12. 11. 2010 16:33
Bibinko, tak to bude dobrota. Jelikož hovězí u nás vede na celé čáře a receptů z něj nikdy není dost, tak Tvůj recept ukládám a vyzkouším. +2
12. 11. 2010 15:47
Špagetko, myslíš jako já, proto jsem tam raději napsala i hovězí, ale jestli to bude co platné to ti nevím
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 11 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 12 hodinami
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 13 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 20 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tofu se smetanou
Stepazdepa uvařil před 8 hodinami
Bábovka z podmáslí
daninako uvařila před 8 hodinami
Rychlý koláč z kyselého mléka.
Adlla uvařila před 8 hodinami
Čočka nakyselo s vejcem
Kattyy uvařila před 8 hodinami
Domácí kmínový chleba
gabriella18 uvařila před 9 hodinami
Chléb z ovesných vloček
Monysek.w uvařila před 9 hodinami
Vláčné mrkvové cookies
MonikaHo uvařila před 11 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Evik.ka uvařila před 11 hodinami
Extra rychlé lívance
MarketaPe uvařila před 11 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: hovězí na žampionech konina hovězí krk na žampionech konina recepty hovězí guláš na žampionech recepty z konského masa hovězí medailonky na žampionech hovězí kostky na žampionech hovezi na zampionech recept recept hovězí krk na žampionech hovezi hrudi na houbach hovězi krk na štavě dušené hovězí na žampionech hovezi platek na zampionech hovezi krk se zampiony hovezi na houbach kolik soli na hovězí krk konina na smetaně hovezi krk, zampiony recepty na koninu
Suroviny: maso koňské, cibule, žampióny, koření nové koření, pepř, bobkový list, jalovec, rozmarýn, masox, citron, marmeláda višňová, smetana ke šlehání, mouka hladká, olej, sůl
Divoká konina nebo hovězí na žampionech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j8XP
16 názorů