Podmáslový chléb v římském hrnci
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 546 kJ / 2 043 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,63 g |
Tuky | 14,11 g |
Vláknina | 27,08 g |
Cholesterol | 16 mg |
Sodík | 183 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 397,74 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Za nápad péct chleba v římském hrnci děkuji naší Merylas http://www.toprecepty.cz/recept/10122-chleb-peceny...
Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 11. 2010 11:57
13. 11. 2010 11:47
13. 11. 2010 10:43
13. 11. 2010 10:08
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Palačinkové rolky
Přidáno před 1 hodinou
Cizrnové kari s květákem, cuketou a rajčátky
Přidáno před 2 hodinami
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 12 hodinami
Rohlíkové křupky
Přidáno 17. 4. 2024 10:02
Květáková fritáta
Přidáno 17. 4. 2024 09:54
Krůtí kapsy se špenátem a goudou
Přidáno 17. 4. 2024 09:39
Právě bylo uvařeno:
Šlehačkové koláčky
Danale uvařila před 16 minutami
Medovníková roláda
Saratice uvařila před 16 minutami
Rizoto z vepřové konzervy
Olgaflorianova uvařila před 19 minutami
Fazolová polévka z uzeného žebra
ctomala uvařila před 28 minutami
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
Elivet uvařila před 34 minutami
Těstoviny s kapustou
Saratice uvařil před 1 hodinou
Tyčinky z jogurtu
12346 uvařila před 1 hodinou
Domácí krtkův dort
12346 uvařila před 1 hodinou
Nutrie (králík) pečená v marinádě
vesme uvařila před 2 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: římský hrnec recepty chleba pečený v hrnci chleba v římském hrnci podmáslový chléb pečení chleba v římském hrnci chleb v rimskem hrnci pivní chleba v římském hrnci římský hrnec na chleba pečeme chleba římský hrnec pečení chleba v hrnci pecici hrnec na chleba podmáslový chléb recept recept na podmaslovy chleb recepty pro římský hrnec nejlepší recept na chleba hrnec na pečení chleba žitný chleba z římského hrnce podmáslový chleba pečený v římském hrnci římský hrnec pečení chleba diskuze
Suroviny: voda, podmáslí, cukr, droždí, kmín drcený, sůl, mouka žitná chlebová, mouka celozrnna pšeničná, mouka hladká
Podmáslový chléb v římském hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vZn0
19 názorů