Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 546 kJ / 2 043 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 67,63 g | 
| Tuky | 14,11 g | 
| Vláknina | 27,08 g | 
| Cholesterol | 16 mg | 
| Sodík | 183 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 397,74 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Podmáslový chléb v římském hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vZn0
Moje poznámka
					
				
Podmáslový chléb v římském hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vZn0
Nejnovější recepty
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 26 minutami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 17 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 1 hodinou
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 1 hodinou
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 3 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 3 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 3 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 12 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 14 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 16 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 16 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 17 hodinami
						Tématické fráze:
						
							římský hrnec recepty, 
						
						
							chleba pečený v hrnci, 
						
						
							chleba v římském hrnci, 
						
						
							podmáslový chléb, 
						
						
							pečení chleba v římském hrnci, 
						
						
							chleb v rimskem hrnci, 
						
						
							pivní chleba v římském hrnci, 
						
						
							římský hrnec na chleba, 
						
						
							pečeme chleba, 
						
						
							římský hrnec, 
						
						
							pečení chleba v hrnci, 
						
						
							pecici hrnec na chleba, 
						
						
							podmáslový chléb recept, 
						
						
							recept na podmaslovy chleb, 
						
						
							recepty pro římský hrnec, 
						
						
							nejlepší recept na chleba, 
						
						
							hrnec na pečení chleba, 
						
						
							žitný chleba z římského hrnce, 
						
						
							podmáslový chleba pečený v římském hrnci, 
						
						
							římský hrnec pečení chleba diskuze
						
					
						Suroviny:
						
							voda, 
						
						
							podmáslí, 
						
						
							cukr, 
						
						
							droždí, 
						
						
							kmín drcený, 
						
						
							sůl, 
						
						
							mouka žitná chlebová, 
						
						
							mouka celozrnna pšeničná, 
						
						
							mouka hladká
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
	
Komentáře (21)
Tož nevím...
Doposavad jsem měl zato za to, že římský hrnec je terakota, ale na obrázku vidím glazovaný pekáč
Dekuji predem za odpoved!