Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 546 kJ / 2 043 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,63 g |
Tuky | 14,11 g |
Vláknina | 27,08 g |
Cholesterol | 16 mg |
Sodík | 183 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 397,74 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Podmáslový chléb v římském hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vZn0
Moje poznámka
Podmáslový chléb v římském hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vZn0
Nejnovější recepty
Ostružinový cheesecake
Přidáno před 6 minutami
Jablečný závin podle Míši Landové
Přidáno před 6 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Přidáno před 7 hodinami
Losos s liškami ve smetanové omáčce
Přidáno před 22 hodinami
Polévka z čerstvého zelí s houbami a bramborem
Přidáno 1. 8. 2025 13:27:32
Tvarohové nanuky
Přidáno 1. 8. 2025 08:02:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Výborné lasagne
honza.podhradsky@gmail.com před 30 minutami
Babiččiny blbouny
Jindra100 před 52 minutami
Těsto na pizzu
xLIONx před 1 hodinou
Špagety s mletým vepřovým masem
TH před 2 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
pa.zbo před 2 hodinami
Kuřecí steak s kaší a vínovou omáčkou
rybarka007 před 2 hodinami
Houby na kyselo
Nerea před 2 hodinami
Plátky panenky na másle
j-mart před 2 hodinami
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou
Routeu před 2 hodinami
Pečené vepřové kotlety
Kykolka před 2 hodinami
Tématické fráze:
římský hrnec recepty,
chleba pečený v hrnci,
chleba v římském hrnci,
podmáslový chléb,
pečení chleba v římském hrnci,
chleb v rimskem hrnci,
pivní chleba v římském hrnci,
římský hrnec na chleba,
pečeme chleba,
římský hrnec,
pečení chleba v hrnci,
pecici hrnec na chleba,
podmáslový chléb recept,
recept na podmaslovy chleb,
recepty pro římský hrnec,
nejlepší recept na chleba,
hrnec na pečení chleba,
žitný chleba z římského hrnce,
podmáslový chleba pečený v římském hrnci,
římský hrnec pečení chleba diskuze
Suroviny:
voda,
podmáslí,
cukr,
droždí,
kmín drcený,
sůl,
mouka žitná chlebová,
mouka celozrnna pšeničná,
mouka hladká
Komentáře (21)
Tož nevím...
Doposavad jsem měl zato za to, že římský hrnec je terakota, ale na obrázku vidím glazovaný pekáč
Dekuji predem za odpoved!