Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nudličky po asijsku

Hodnocení receptu je 5,0 (32×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

19. 12. 2010 13:29

Suroviny

Porce: 4 porce

Nutriční hodnoty

Energie1 711 kJ / 409 kcal
Bílkoviny18,54 g
Tuky10,97 g
Vláknina16,95 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 2,83 g
Sůl6,61 g
Sacharidy51,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj- Nejlepší recepty od Babicy-(dárek, který jsem včera dostala)

Jako příloha je uvedená rýže, já však bych k takové minutce rýži nepozřela, k té potřebuji šťávu. Jídlo je vynikající a třebaže mám většinou špatnou zkušenost s kýtou, byla jsem mile překvapená její měkkostí. Samozřejmě lze použít i jiné vepřové maso.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 12. 2010 20:09

Och Otto, ty rýpale:-D. Tu pánev "Ballarini" mám tady z topek a nedám na ni dopustit. Dodnes jsem ráda, že jsem si ji objednala a to nechci nikomu dělat reklamu;-) Když můžou v "Ordinaci" herci dělat reklamu na nábytek "Jamal":-D, proč by člověk, který se vaření věnuje, nemohl dělat reklamu pánvím?;-)

Colombo65 Colombo65

19. 12. 2010 19:56

Jistě chutné, jen se bojím, že z toho tady po Ježíšku vzniknou Jirka "Ballarini" Babica TOP recepty. Hezký zbytek 4. ADVENTNÍ neděle. ;-);-);-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 12. 2010 18:33

Díky holky!!:-)

Iriska Iriska

19. 12. 2010 18:29

Je tam všechno, co máme rádi a co jsem schopna bez problému doma uvařit, aniž bych musela shánět zvláštní a drahé ingradience. Mimochodem, nezdá se vám, že největší chytráci jsou ti, kteří tady ani neťukli?:-S Jani, určitě bod :yes::yes:

Lenka30 Lenka30

19. 12. 2010 17:44

mnamka :yes::yes::yes::yes:;-)

Ivusa Ivusa

19. 12. 2010 16:50

Jani a Špagi....,až paní/pan A.F. ukáže jak se má podle něj/ní správně uvařit asijské jídlo v našich podmínkách a s našimi dostupnými ingrediencemi,potom ať si dovolí kritizovat.Tohle nemám ráda,když někdo nemá rád jistého pana kuchaře a televizní pořad ,ještě nemusí být recepty k ničemu,vždyť se stejně vaří podle obyčejných lidí,a to je dobře.Náhodou tahle"čína"je super.:yes::yes:

majda 2

19. 12. 2010 16:45

Vypadá to moc hezký a bude to chutné!Dívám se taky v neděli na Babicu,má takové recepty pro normální obyčejné lidí,určitě je lepší než ten namýšlený sprosťák na Primě.Posílám bod!:-p:yes::-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 12. 2010 16:29

Lucko díky, mám úplně stejný pocit;-)

Lucka

19. 12. 2010 15:48

Předně chválím pěkný recept:yes:.
Nejsem žádná Babicova fanynka, ale přijde mi, že kritizovat Babicu je dnes velmi in, bez ohledu na to, co kdo doma skutečně vaří.

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 12. 2010 15:35

spagetka :-)):-D:-)):-D:yes:

spagetka spagetka

19. 12. 2010 15:35

Jani, ale já jsem klidná a taky jsem řekla svůj názor :-O:-O:-D:-D, ještě jsem chtěla dodat, že název je nudličky po asijsku a že Asie se neskládá jen z Číny, tudíž nepokládám každé asijské jídlo za čínu :-!:-!

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 12. 2010 15:32

Spagi klídek, jsi hodná, ale každý může říct názor;-)

spagetka spagetka

19. 12. 2010 15:30

A. F. - pokud máš s jakýmkoli receptem problém, měj to jako svůj problém. Netvrdím, že Babica je zázrak, ale tvrdím, že své image ohromně vylepšil, že na sobě zapracoval, ze začátku jsem ho nemusela, teď se i dívám, neodsoudím lidi jednou pro vždy, každý se vyvíjí a mění, pokud chce. Vaří pro obyčejný lidi ne pro 4hvězdičkový Hilton, takže proč ne takto. Říct na jídlo fuj, tak mě naši vyženou od stolu a nedaj mi ani suchý chleba - ten byl i před 25 lety dobrý pro obyčejný lid ;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 12. 2010 15:21

A. F. neberu ti názor, každý má rád něco jiného a já nebazíruji na tom, že to musí být čínská kuchyně. Záleží hlavně na tom, aby to chutnalo a v tomto případě to rozhodně tak bylo. Takže je mi fuk, jestli to vařil Babica, Pohlreich, nebo Santa Klaus:-D. Jsme obyčejná rodina a nejsme v žádné soutěži, kde by mne někdo známkoval;-) A nezlob se, FUJ se na jídlo neříká a v tomto případě už vůbec ne.

A. F. A. F.

19. 12. 2010 15:12

S recepty Babici mám problém, jeho vaření je někdy až fuj, styl a dovednost skončily někde před 25 lety, gastronomie je úplně někde jinde. Tento recept má i k napodobenině čínského jídla velmi daleko.:-((

1 2 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: veprove nudlicky čína podle babici babica čína nudličky po asijsku vepřové nudličky po asijsku vepřové po asijsku tamanský nudle jak uvařit čínu nudle po asijsku recept na čínu babica kuřecí nudličky po asijsku babicova cina čina od babici babica kuřecí čína čína podle babicy jak se vari cina pravá čína recept babica asijská čína z kuřete nudlicky vepřové maso po asijsku

Suroviny: řízky, zelí bílé, škrob bramborový, vejce, koření kari, mrkev, paprika čerstvá červená, cibule, pórek, omáčka sojová, chilli, sůl, olej

TopRecepty.cz

Nudličky po asijsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zn92