Nudličky po asijsku
Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 711 kJ / 409 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,54 g |
Tuky | 10,97 g |
Vláknina | 16,95 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 2,83 g |
Sůl | 6,61 g |
Sacharidy | 51,75 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj- Nejlepší recepty od Babicy-(dárek, který jsem včera dostala)
Jako příloha je uvedená rýže, já však bych k takové minutce rýži nepozřela, k té potřebuji šťávu. Jídlo je vynikající a třebaže mám většinou špatnou zkušenost s kýtou, byla jsem mile překvapená její měkkostí. Samozřejmě lze použít i jiné vepřové maso.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 12. 2010 20:09
Och Otto, ty rýpale. Tu pánev "Ballarini" mám tady z topek a nedám na ni dopustit. Dodnes jsem ráda, že jsem si ji objednala a to nechci nikomu dělat reklamu Když můžou v "Ordinaci" herci dělat reklamu na nábytek "Jamal", proč by člověk, který se vaření věnuje, nemohl dělat reklamu pánvím?
19. 12. 2010 19:56
Jistě chutné, jen se bojím, že z toho tady po Ježíšku vzniknou Jirka "Ballarini" Babica TOP recepty. Hezký zbytek 4. ADVENTNÍ neděle.
19. 12. 2010 18:33
Díky holky!!
19. 12. 2010 18:29
Je tam všechno, co máme rádi a co jsem schopna bez problému doma uvařit, aniž bych musela shánět zvláštní a drahé ingradience. Mimochodem, nezdá se vám, že největší chytráci jsou ti, kteří tady ani neťukli? Jani, určitě bod
19. 12. 2010 17:44
mnamka
19. 12. 2010 16:50
Jani a Špagi....,až paní/pan A.F. ukáže jak se má podle něj/ní správně uvařit asijské jídlo v našich podmínkách a s našimi dostupnými ingrediencemi,potom ať si dovolí kritizovat.Tohle nemám ráda,když někdo nemá rád jistého pana kuchaře a televizní pořad ,ještě nemusí být recepty k ničemu,vždyť se stejně vaří podle obyčejných lidí,a to je dobře.Náhodou tahle"čína"je super.
19. 12. 2010 16:45
Vypadá to moc hezký a bude to chutné!Dívám se taky v neděli na Babicu,má takové recepty pro normální obyčejné lidí,určitě je lepší než ten namýšlený sprosťák na Primě.Posílám bod!
19. 12. 2010 16:29
Lucko díky, mám úplně stejný pocit
19. 12. 2010 15:48
Předně chválím pěkný recept.
Nejsem žádná Babicova fanynka, ale přijde mi, že kritizovat Babicu je dnes velmi in, bez ohledu na to, co kdo doma skutečně vaří.
Nejsem žádná Babicova fanynka, ale přijde mi, že kritizovat Babicu je dnes velmi in, bez ohledu na to, co kdo doma skutečně vaří.
19. 12. 2010 15:35
spagetka
19. 12. 2010 15:35
Jani, ale já jsem klidná a taky jsem řekla svůj názor , ještě jsem chtěla dodat, že název je nudličky po asijsku a že Asie se neskládá jen z Číny, tudíž nepokládám každé asijské jídlo za čínu
19. 12. 2010 15:32
Spagi klídek, jsi hodná, ale každý může říct názor
19. 12. 2010 15:30
A. F. - pokud máš s jakýmkoli receptem problém, měj to jako svůj problém. Netvrdím, že Babica je zázrak, ale tvrdím, že své image ohromně vylepšil, že na sobě zapracoval, ze začátku jsem ho nemusela, teď se i dívám, neodsoudím lidi jednou pro vždy, každý se vyvíjí a mění, pokud chce. Vaří pro obyčejný lidi ne pro 4hvězdičkový Hilton, takže proč ne takto. Říct na jídlo fuj, tak mě naši vyženou od stolu a nedaj mi ani suchý chleba - ten byl i před 25 lety dobrý pro obyčejný lid
19. 12. 2010 15:21
A. F. neberu ti názor, každý má rád něco jiného a já nebazíruji na tom, že to musí být čínská kuchyně. Záleží hlavně na tom, aby to chutnalo a v tomto případě to rozhodně tak bylo. Takže je mi fuk, jestli to vařil Babica, Pohlreich, nebo Santa Klaus. Jsme obyčejná rodina a nejsme v žádné soutěži, kde by mne někdo známkoval A nezlob se, FUJ se na jídlo neříká a v tomto případě už vůbec ne.
19. 12. 2010 15:12
S recepty Babici mám problém, jeho vaření je někdy až fuj, styl a dovednost skončily někde před 25 lety, gastronomie je úplně někde jinde. Tento recept má i k napodobenině čínského jídla velmi daleko.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 12 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 12 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 1 hodinou
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 2 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 2 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 4 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 4 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 4 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 5 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 5 hodinami
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 6 hodinami
Cikánský řízek
eliskac uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Vařil pro krále i prezidenty, teď má food truck: Je tam víc svobody a není to takový žrout času, říká Radek Příhonský
Další recepty
Tématické fráze: veprove nudlicky čína podle babici babica čína nudličky po asijsku vepřové nudličky po asijsku vepřové po asijsku tamanský nudle jak uvařit čínu nudle po asijsku recept na čínu babica kuřecí nudličky po asijsku babicova cina čina od babici babica kuřecí čína čína podle babicy jak se vari cina pravá čína recept babica asijská čína z kuřete nudlicky vepřové maso po asijsku
Suroviny: řízky, zelí bílé, škrob bramborový, vejce, koření kari, mrkev, paprika čerstvá červená, cibule, pórek, omáčka sojová, chilli, sůl, olej
Nudličky po asijsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zn92
66 názorů