Zavařené vepřové maso
Když chcete najít zaručený recept na zavařování masa, najdete dva způsoby přípravy - z masa syrového nebo pečeného. Další otázkou je použití koření, které může způsobit rychlejší kažení. Náš recept je ze syrového masa a pouze se solí.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 3. 2016 15:07
Já jsem i před dvěma měsíci zavařovala maso. Udělala jsem 8 sklenic. Maso jsem nejdřív upekla normálně v troubě, pochopitelně jsem dala sůl, kmín a podlila vodou. Pak jsem to nandala do sklenic a zavařovala jsem to 1 hodinu. Maso je krásné, výborné a nezkažené - takto to dělám celé roky a nikdy se mi nic nezkazilo. Výborná chuť....
21. 1. 2016 10:16
Petře,do sklenice dávám tak asi 3 cm od okraje.
20. 1. 2016 17:54
Zdravím kolik se nechává vůle nad masem dekujipetr
20. 1. 2016 17:50
bormanzdravimzdravim teď to zrovna pacham
borman:kolik místa se nechává pod okrajem dekuji
borman:kolik místa se nechává pod okrajem dekuji
16. 10. 2015 11:17
Zavařuji již 20 let, a vždy syrové s normální solí, včera sem zavařil 8 sklenic, nikdy se mi nezkazilo, vařim 2.5 hodiny pouze jednou, předem vařený nebo pečený nikdy, jelikož tam poté nezůstanou všechny ty dobré chutě.
29. 8. 2015 21:14
Vyborne.rychle.jednoduche.moc nam vsem chutnawww.toprecepty.cz
30. 6. 2015 16:52
Jak dlouho vám dvakrát zavařené maso vydrželo ve sklepě ?Rok,dva? A zavařujete někdo i hovězí nebo kuřecí? A jen maso nebo i s kořenovou zeleninou(hovězí). Iva
18. 6. 2015 22:44
Ivana Ch: Moc dobré masíčko, dělá taky strašně dlouho a ještě nikdy nezklamalo. Dříve (za komančů se prodávalo čínské vepřové maso v konzervě a mělo stejnou chuť, jako tohle masíčko. Doporučuji, opravdu výborné....
28. 8. 2014 17:46
qwert:Hele mě je úplně šuma fuk jak to děláš Ty, já to nikomu nenutím. U nás se to vždy dělalo jak jdem napsala. Dělalo, dělá a dělat bude. A i neteřinky, které jsem to naučila, to dělají úplně stejně a chválí to až do nebe. Víc se o tom s nikým BAVIT NEBUDU.
28. 8. 2014 17:19
Částečně nesouhlasím s příspěvkem Ivana Ch. Dávám syrové do sklenic a příprava je super rychlá. Zbytek v odkazu níže.
28. 8. 2014 17:15
23. 7. 2014 15:57
U nás doma, ale i manželově rodině se vepřového masa vždy po zabijačce -------nazavářelo. Ale nikdy se nedávalo syrové maso, vždy se zavářelo maso pečené jako vrabce. I já často koupím bůček, upeču ho a pak zavařím. Lepší konzervu jsem nikdy nekoupila, dělám ho celkem často protože dnešní konzervy se nedají jíst. Moc chutná nejen nám ale i každému komu dám ochutnat. Prostě u nás syrové maso do skleničky nepatří. A že to děláme hodně dlouho, bez jednoho roku 50 let.Mám nahoře chybu, místo nazavářelo tam má být zavařovalo. Teď jsem z toho udělala pěkný galamatyáš.
23. 7. 2014 15:32
a proč bychom si těch éček ještě nepřidali? To už pak vyjde nastejno-asi bych se nezdržovala se zavařováním a koupila bych si rovnou konzervu kdybych se chtěla najíst éček.... já určitě rychlosůl nepřidávám!!!
18. 3. 2012 23:15
rychlosůl=praganda=nakládací DUSITANOVÁ sůl
O používá se při nakládání masa na uzení, je obohacena o dusitany, které by se vytvořili (při použití obyčejné soli) myslim až okolo 20 dne od nasolení. Způsobuje to červenou barvu uzeného masa a ne šedivou.je to urychlení procesu zrání.
konzervy jsou výborný, vyrábíme si je na prodej v řeznictví...
s tou konzervaci to je těžký, záleží na podmínkách vaření, takže udržování teploty, průměr sklenice atd. my vaříme cca 2.5h
a dulezite je pri manipulaci neodrazit sklenici aby si nenasala vzduch jinak je celej proces konzervace v pr.... a taky aby ste konzervu dobre dochladili, jinak by se mohla zaparit.
s pozdravem Vaníček a doufam ze jsem poradil
O používá se při nakládání masa na uzení, je obohacena o dusitany, které by se vytvořili (při použití obyčejné soli) myslim až okolo 20 dne od nasolení. Způsobuje to červenou barvu uzeného masa a ne šedivou.je to urychlení procesu zrání.
konzervy jsou výborný, vyrábíme si je na prodej v řeznictví...
s tou konzervaci to je těžký, záleží na podmínkách vaření, takže udržování teploty, průměr sklenice atd. my vaříme cca 2.5h
a dulezite je pri manipulaci neodrazit sklenici aby si nenasala vzduch jinak je celej proces konzervace v pr.... a taky aby ste konzervu dobre dochladili, jinak by se mohla zaparit.
s pozdravem Vaníček a doufam ze jsem poradil
11. 1. 2011 21:19
Užasný také dělám uplně stejně je to mooooc velká dobrota
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 9 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 10 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 12 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 1 hodinou
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 2 hodinami
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 3 hodinami
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 3 hodinami
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 3 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Hankapa uvařila před 4 hodinami
Řezy Margot
Madmaus uvařila před 5 hodinami
Chlebová polévka
mondey uvařil před 6 hodinami
Králík na černém pivu a slanině
Jan Nemec uvařila před 6 hodinami
Rychlé krémové špagety
Lucie1001 uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jak plnit zavařovací sklenice, aby vám obsah vydržel co nejdéle bez úhony? Video vám poradí
Další recepty
Tématické fráze: zavařené maso zavařování vepřového masa do sklenic zavařování vepřového masa jak zavarit veprove maso zavaření vepřového masa vepřové maso ve sklenici zavarovani peceneho veproveho masa jak zavarit maso jak zavařit maso do sklenic zavařování masa jak zavařit pečené vepřové maso zavarovane veprove maso konzervace masa zavařené pečené vepřové maso recept na zavařené maso konzervace vepřového masa domácí zavařené maso zavareni masa nakládání masa do sklenic zavařené maso do sklenic
Suroviny: maso vepřové, sůl, voda
Zavařené vepřové maso
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jnVP
37 názorů