

Zapečený pangas na petrželce
Suroviny 2 porce
- 2 ks pangase
- máslo
- sušená petrželka
- grilovací koření
- sůl
- pepř
- kmín
- niva
- gouda
- 2 rajčata
Postup přípravy receptu
Pangase omyjeme a osušíme, přendáme do zapékací mísy, osolíme, opepříme, posypeme grilovacím kořením, kmínem a petrželkou.
Na rybu dáme ještě kousek másla a dáme do pece na 180 stupňů na 20 minut.
Pak si nastrouháme do další misky Nivu s goudou, můžeme nastrouhat dohromady do jedné misky, po 20 minutách přidám nakrájené rajče na plátky, které položím na rybu a celou rybu posypu nastrouhaným sýrem, a necháme ještě péct cca 10 minut.
Poznámka od kuchařky
Podáváme s kaší, nebo bramborem, co má kdo rád.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Zapečený pangas na petrželce
-
Všem vřele doporučuji, jen mám vyzkoušené, že pokud použiji nivu, tak už nesolím a používám koření na ryby místo grilovacího koření. Fakt dobré a jednoduché i zdravé
-
Také takhle dělám, je to moc dobré
+
-
Terezko vypadá to moc lákavě.
Ukládám a vyzkouším.
-
dzungila, je to jedno, kto má čo rád, to použije ...
-
:) děkuju myšlenkama už jinde :)
-
Tak bazalka, nebo petrželka?
-
pangas pangas pangas pangas