Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 750 kJ / 179 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,61 g |
| Tuky | 11,05 g |
| Vláknina | 2,40 g |
| Cholesterol | 34 mg |
| Sodík | 46 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 14,11 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené jáhly s tuňákem a zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xlr9
Moje poznámka
Zapečené jáhly s tuňákem a zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xlr9
Nejnovější recepty
Losos s hráškovým pyré
Přidáno před 3 hodinami
Krémová rychlá rajčatová polévka
Přidáno před 6 hodinami
Jednohubky s mini mozzarellou a cherry rajčátky
Přidáno před 6 hodinami
Kapr v listovém těstě s peperonatou
Přidáno před 6 hodinami
Slovenský skopový guláš
Přidáno před 7 hodinami
Kroupy se zeleninou a sušenými rajčaty
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina
pesskecupem před 23 minutami
Nepečený dort s tvarohem a ovocem
[email protected] před 30 minutami
Bramborové krokety
rybarka007 před 46 minutami
Adamova žebra-kosti
topsysel před 1 hodinou
Karlovarský knedlík
Olympus před 1 hodinou
Domácí kmínový chleba
Pavluska75 před 3 hodinami
Rajská omáčka
Elektronka007 před 4 hodinami
Hraběnčiny řezy II.
Lida-veverka před 4 hodinami
Extra rychlé lívance
Reveroger před 4 hodinami
Masové kuličky v rajské omáčce
Leni1970 před 4 hodinami
Tématické fráze:
jáhly,
jáhly recepty,
jáhly se zeleninou,
zapékané jáhly,
jáhly recept,
kus kus s tunákem,
jáhly s rybou,
zapečené jáhly se sýrem,
recepty z jáhlů,
recepty jáhly,
jáhly příprava,
jáhly příprava,
zapečený kus kus,
recepty z jáhel,
ryba s jáhly,
jáhly se zeleninou recept,
příprava jahel,
jáhly se zeleninou a masem,
zapecene misky,
jahle se zeleninou
Suroviny:
jáhly,
paprika čerstvá červená,
tuňák ve vlastní šťávě,
cibulka jarní,
pórek,
smetana zakysaná,
kečup sladký,
olej olivový,
sůl,
pepř,
bazalka čerstvá,
koření oregáno
Komentáře (1)