Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 750 kJ / 179 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,61 g |
Tuky | 11,05 g |
Vláknina | 2,40 g |
Cholesterol | 34 mg |
Sodík | 46 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 14,11 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené jáhly s tuňákem a zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xlr9
Moje poznámka
Zapečené jáhly s tuňákem a zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xlr9
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 10 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 11 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 20 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodové muffins
kahus308 před 5 minutami
Meruňkový koláč
Evellinka před 32 minutami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 2 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 2 hodinami
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 6 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 8 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 9 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 9 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 9 hodinami
Kulajda z cukety
Romana20 před 10 hodinami
Tématické fráze:
jáhly,
jáhly recepty,
jáhly se zeleninou,
zapékané jáhly,
jáhly recept,
kus kus s tunákem,
jáhly s rybou,
zapečené jáhly se sýrem,
recepty z jáhlů,
recepty jáhly,
jáhly příprava,
jáhly příprava,
zapečený kus kus,
recepty z jáhel,
ryba s jáhly,
jáhly se zeleninou recept,
příprava jahel,
jáhly se zeleninou a masem,
zapecene misky,
jahle se zeleninou
Suroviny:
jáhly,
paprika čerstvá červená,
tuňák ve vlastní šťávě,
cibulka jarní,
pórek,
smetana zakysaná,
kečup sladký,
olej olivový,
sůl,
pepř,
bazalka čerstvá,
koření oregáno
Komentáře (1)