Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brusinky z rybízu

S mnoha zavařeninami se dnes nevyplatí doma dělat, v poctivé kvalitě je seženete třeba na trzích. Ale falešné brusinky nikde nekoupíte. Ať už se chystáte dělat svíčkovou nebo švédské masové kuličky, brusinky z rybízu vám přijdou vhod.

Hodnocení receptu je 5,0 (29×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 15 min + 24 hodin odležení rybízu

45 min (30 min příprava + 15 min tepelná úprava, + 24 hodin odležení rybízu)

7. 7. 2008 23:30

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie14 490 kJ / 3 463 kcal
Bílkoviny11,00 g
Tuky2,00 g
Vláknina54,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 40 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy781,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Výborné ke svíčkové - husté, netečou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Romana

30. 3. 2009 18:56

Václave, jaký je to úplně nedozralý rybíz? Myslíte ještě bílý (nezabarvený do červena)? Anebo již červenou barvu má, ale je kyselý? A to víno s rybízem vaříte? Nechcete přidat recept Brusinky z rybízu 2?

JanaDorazinova JanaDorazinova

30. 3. 2009 12:51

Vašku, ty jeden!:-D:-))

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

30. 3. 2009 08:39

Evo promiň. Asi blbnu a spletl tvoje jméno . Asi jsem myslel na Janu Remkovou co se nyní rozjela a tvoje jméno začíná také "R" a tak jsem se zpletl. Promiň.

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

30. 3. 2009 08:36

Jani. I u nás co se těžko hledají brusinky děláme falešné jako ty z ÚPLNĚ NEDOZRÁLÉHO rybízu.Ale necháváme ho oležet tak jako ty, ale zlitý trochou červeného vína ( nejlépe trochu trpkého aby i brusinky dostali tu jejich trpkou chuť) Ale je to supr a ty máš +bodík

mirca75 mirca75

30. 3. 2009 00:11

Dělám skoro totožně:-)jen nedávám rum,ale přidávám kousek badyánu.Jsou k nerozeznání od kupovaných,neřkuli možná ještě lepší:-p:-p A jen tak samotné se šlehačkou :-p mňam

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: falešné brusinky červený rybíz recepty rybízové brusinky červený rybíz rybiz recepty recepty z rybízu zpracovani rybizu zavařování rybízu rybíz brusinkový kompot z rybízu brusinky recept zpracování červeného rybízu brusinky zavařování černý rybíz jako brusinky brusinky zavařování brusinek recepty z červeného rybízu bílý rybíz recepty recept na brusinky recepty rybíz

Suroviny: rybíz červený, cukr krupice, skořice, kyselina citronová, koření hřebíček, rum

TopRecepty.cz

Brusinky z rybízu

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lAj