Rybka inspirovana k. radulkou
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 1 920 kJ / 459 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,00 g |
Tuky | 3,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 360 mg |
Sodík | 396 mg |
Sůl | 0,96 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Maly trik na jisku: casto vidim v receptech, ze je treba zahustit susenou jiskou. Jsem alergik, proto mi konzervanty a ecka nevyhovuji. Delam si jisku do zasoby, tmavou i svetlou..., beznym zpusobem ve vetsim mnozstvi a davam zamrazit. Kdyz je potreba, pouze uloupnu nozikem, kolik potrebuji a jemne nakrajim nebo nastrouham do omacky. Jiska se nikdy nesrazi a neudela zmolky, chova se jako susena....:)))) To jenom na okraj...:))) Mozna se to bude hodit, neni pokazde zbytecne uspinene nadobi. Jeste k rybe Haddock: mam ji rada, protoze ma pevne bile stavnate maso a kuzi stahne i amater. Staci zariznout pod kuzicku a tahnout.... Ryba v zime zije na Cape Hatteras, coz je asi hodinku jizdy autem, kde bydlim...:)))
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 4. 2011 18:43
Daniella O.:a co já já bych si taky udělal dovolenou , super
6. 4. 2011 18:22
Krásné a lákavé fotky
6. 4. 2011 18:07
Spagetko, dekuji, stale ti rikam, at si udelas dovolenou. Budu ti varit, az se ze me bude kourit....
6. 4. 2011 18:03
Dani - mňáám - dovolila jsem si přiložit český překlad, co je haddock - treska skvrnitá - doufám, že se to objeví v češtině http://translate.google.cz/translate?hl=cs&sl=en&t...
Jo je to česky. Huráááá
Ryba se dá sehnat i u nás v Kaufu - tedy filety z ní.Vyzkouším!!!!
Jinak to už je po třetí v krátké době, co mám hlad
Jo je to česky. Huráááá
Ryba se dá sehnat i u nás v Kaufu - tedy filety z ní.Vyzkouším!!!!
Jinak to už je po třetí v krátké době, co mám hlad
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ananasové kytičky
Přidáno před 2 hodinami
Bramborový guláš s klobásou a paprikami
Přidáno před 3 hodinami
Caesar salát wrap
Přidáno před 4 hodinami
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 18 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Mrkvový řez
Petula69 uvařila před 17 minutami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
Pavelvan uvařila před 31 minutami
Uzený vývar s uzenými knedlíčky
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Výborný piškotový korpus na dorty
Mafka uvařila před 1 hodinou
Gratinovaná cuketa s brambory
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Kuřecí chuťovky
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Margot pohár
Foxina88 uvařil před 1 hodinou
Panenka pečená v pepřové omáčce
Irena_Hrr uvařila před 1 hodinou
Hermelínová pomazánka na topinky
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Vepřový guláš
Kike Ciperka uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Milujeme retro! Kuchyně našich babiček a maminek zdobily remoska, cibulák i hliníkové příbory, stále je používáme
Jak využít jednozrnku? Prastarý druh pšenice má měkká a lehce křupavá zrna, nahradí rýži v rizotu i těstoviny v polévce
Pěstujeme rajčata: Jak zvolit správnou odrůdu? Vybírat můžete podle tvaru a barvy, ale i velikosti či odolnosti
Další recepty
Tématické fráze: ryba haddock mrazit špenát haddock recept jak zamrazit špenát jak mrazit špenát losos s hráškovým piré haddock ryba jak mrazit ryby recept na hadock mrazíme lečo haddock+ryba špenát mrazíme jak zamrazit žampiony
Suroviny: ryba, pomeranče, máslo, olej kokosový, sůl, pepř, rozmarýn sušený, curry, cukr hnědý, mouka
Rybka inspirovana k. radulkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ovB3
19 názorů