Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantní zvěřinová roláda ze srnčího hřbetu

Hodnocení receptu je 5,0 (22×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

17. 4. 2011 17:43

Suroviny

Porce: záleží na množství masa

Nutriční hodnoty

Energie10 431 kJ / 2 493 kcal
Bílkoviny115,45 g
Tuky199,55 g
Vláknina11,30 g
Cholesterol 366 mg
Sodík 4,12 g
Sůl10,61 g
Sacharidy53,14 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Nevím přesně z jaké části srnečka tenhle nádherný špalíček masa byl - pokud mohu přirovnat k vepřovému, vypadalo to jako panenka. Na medailonky jsem si netroufla, tak alespoň pokus ze surovin, co mě napadly a byly po ruce:-) Maso jsem připravovala opět v papiňáku, šťávu jsem nezahušťovala, jen rozmixovala a opravdu v závěru bylo chutné jídlo!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Colombo65 Colombo65

17. 4. 2011 18:46

Krása nebeská ;-);-);-)Divočina to je lahoda :-D

hanahcotton hanahcotton

17. 4. 2011 18:40

No to vypadá nádherně :yes::yes::yes:

maiva maiva

17. 4. 2011 18:35

Moc pěkná roláda:-Ojistě dobrota:-p:yes:

Marybar

17. 4. 2011 18:30

:yes::yes::-K

rebeka rebeka

17. 4. 2011 18:21

:-D:-D:-D srnčí roláda made in Zlín:-D:-D:-D
paráááda Ann:-K;-):yes::yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

17. 4. 2011 18:18

jo tak to musela býti dobrota;-):yes:+1

jirholu jirholu

17. 4. 2011 18:02

To vypadá hodně lákavě :-p +5.bod :yes:

eva hubova eva hubova

17. 4. 2011 17:59

:-p:-pbez komentáře:-p:yes:+4

Irrena Irrena

17. 4. 2011 17:57

Aničko to musela být dobrota:yes::yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

17. 4. 2011 17:55

Děkuji za bodíky:-K
AniCiz:-))taky se mi zdá název tohoto rcp poněkud matoucí:-O;-)Když jsem to psala,napadlo mě,aby někdo nehledal pod tímto názvem něco sladkého:-8:-))
Pokud někoho napadne nějaký originální název,ráda přejmenuji;-)

AniCiz

17. 4. 2011 17:47

:yes:to musí být lahůdka..já jsem nejdříve hledala,jaké že to maso jsi pekla v srnčím hřbetu..:-8:-D

Jenny

17. 4. 2011 17:44

:yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: srnčí roláda srnčí maso hřbet - recepty roláda z divočiny zvěřinové hody recepty srnčí roláda recept rolada ze srnčího masa srnčí medailonky srnčí medailonky pro začátečníky roláda ze srnčí kýty masová roláda ze zvěřiny masová roláda v srnčím hřbetu zvěřinové maso recepty zverinova jidla medailonky ze zvěřiny zverinove medailonky recepty zvěřina-srnčí roláda z divočiny s brusinkami recepty ze srnciho pikantní srnčí řízky srnčéí roláda

Suroviny: maso, špek, marmeláda rybízová, hořčice plnotučná, brusinky sušené, omáčka worcesterová, máslo, jablko, šunka, kůra citronová, masox, olej, koření divočina, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Pikantní zvěřinová roláda ze srnčího hřbetu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DYvn