Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 27 801 kJ / 6 645 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 111,32 g |
| Tuky | 266,74 g |
| Vláknina | 16,50 g |
| Cholesterol | 912 mg |
| Sodík | 838 mg |
| Sůl | 2,63 g |
| Sacharidy | 941,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dort svatební
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NE4L
Moje poznámka
Dort svatební
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NE4L
Nejnovější recepty
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno před 6 hodinami
Ragú z kachních žaludků se slaninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 6 hodinami
Vánoční košíčky
Přidáno před 7 hodinami
Ihned vláčné kokosky
Přidáno před 9 hodinami
Domácí čokoláda
Přidáno před 10 hodinami
Křehké krajkové rohlíčky podle Kamily Nývltové
Přidáno před 11 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená rolka ze slaniny, sýra a mletého masa
PavlaJ před 38 minutami
Smažený sýr bez smažení
Tonja před 48 minutami
Pudinkový likér
Merylas před 1 hodinou
Mandlové rohlíčky (výborné)
shabby před 1 hodinou
Segedínský guláš
LucieDos před 2 hodinami
Houbový guláš s klobásou
Sahula před 2 hodinami
Naložená vepřová kotleta
simonadoly před 3 hodinami
Barevná kuřecí čína
lenka.s.r před 3 hodinami
Časově úsporná tvarohovo-jablečná "hraběnka"
SimonkaMona před 5 hodinami
Hrníčková bábovka
Silvik85 před 5 hodinami
Tématické fráze:
svatební dort recept,
recept na svatební dort,
svatebni dorty recepty,
hrníčkovy dort,
hrnickovy korpus na dort,
korpus na svatebni dort,
svatební dort čtverec,
roll decor icing,
recepty na svatební dorty,
svatebni dorty recept,
hrníčkový korpus na dorty recepty,
korpus hrníčkový,
svatebni dort jednopatrový,
svatební dorty,
svatební dort,
hrnickovy korpus,
recept na svatební dorty,
hrnickove dorty,
korpus na dort hrníčkový,
svatební dorty čtverec
Suroviny:
mouka polohrubá,
mléko,
vejce,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
kůra citronová,
olej,
prášek do pečiva,
máslo,
cukr moučkový,
zdobení cukrářské (pecičky),
pudink vanilkový,
mléko,
cukr,
máslo,
cukr,
hmota potahovací,
potravinářské barvivo,
Komentáře (19)
A ešte : korpus sa neje čistý, vždy ide o kombináciu chutí korpusu a náplne, ozdôb a pod, proste celková chuť cukrárenského výrobku.