Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 27 801 kJ / 6 645 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 111,32 g |
| Tuky | 266,74 g |
| Vláknina | 16,50 g |
| Cholesterol | 912 mg |
| Sodík | 838 mg |
| Sůl | 2,63 g |
| Sacharidy | 941,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dort svatební
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NE4L
Moje poznámka
Dort svatební
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NE4L
Nejnovější recepty
Roláda Hurikán
Přidáno před 40 minutami
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 18 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 18 hodinami
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 20 hodinami
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 21 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice od Andy
Nikki1 před 25 minutami
Andělsky nadýchaný perník
lunav1 před 45 minutami
Koláč s banánem a vůní kokosu
ivdu22 před 49 minutami
Polévka z dýně hokaido
Monika146 před 2 hodinami
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Jitkazmecka před 7 hodinami
Vepřové karé na špeku dušené v papiňáku
misula29 před 8 hodinami
Kuře pečené s brambory ve vývaru
Kajkajak před 12 hodinami
Rychlá celerová polévka
MoniTom před 13 hodinami
Polévka z uzeného masa
Kajkajak před 14 hodinami
Katův šleh a bramboráčky
scorpioon01 před 14 hodinami
Tématické fráze:
svatební dort recept,
recept na svatební dort,
svatebni dorty recepty,
hrníčkovy dort,
hrnickovy korpus na dort,
korpus na svatebni dort,
svatební dort čtverec,
roll decor icing,
recepty na svatební dorty,
svatebni dorty recept,
hrníčkový korpus na dorty recepty,
korpus hrníčkový,
svatebni dort jednopatrový,
svatební dorty,
svatební dort,
hrnickovy korpus,
recept na svatební dorty,
hrnickove dorty,
korpus na dort hrníčkový,
svatební dorty čtverec
Suroviny:
mouka polohrubá,
mléko,
vejce,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
kůra citronová,
olej,
prášek do pečiva,
máslo,
cukr moučkový,
zdobení cukrářské (pecičky),
pudink vanilkový,
mléko,
cukr,
máslo,
cukr,
hmota potahovací,
potravinářské barvivo,
Komentáře (19)
A ešte : korpus sa neje čistý, vždy ide o kombináciu chutí korpusu a náplne, ozdôb a pod, proste celková chuť cukrárenského výrobku.