Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 214 kJ / 1 007 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 32,00 g |
| Tuky | 8,80 g |
| Vláknina | 40,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 212 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 180,00 g |
Postup přípravy
Přidáním umletých oloupaných předem pečených 1-2 lilků získáte aivar ;-)
Zveřejněno 27. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlá ljutenice podle Airan
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rg02
Moje poznámka
Rychlá ljutenice podle Airan
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rg02
Nejnovější recepty
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno před 17 hodinami
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno před 17 hodinami
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrová omáčka
Tamarilka před 1 hodinou
Pečená červená řepa
Hanawagy před 1 hodinou
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 1 hodinou
Domácí vánočka
Zuzu10 před 1 hodinou
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 2 hodinami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 2 hodinami
Mila kuličky
Marule před 2 hodinami
Filé z tresky na citronovém pepři a kmínu
Olympus před 3 hodinami
Oříškový sen - sušenky
cernar před 5 hodinami
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 22 hodinami
Tématické fráze:
aivar,
aivar recept,
feferonková pasta recept,
recept na aivar,
recept aivar,
ljutenice recept,
recept na ljutenicu,
domácí aivar,
aivar recepty,
domaci feferonkova pasta,
ljutenice,
co je to aivar,
domácí ljutenice,
co je to aivar?,
co je aivar,
recepty aivar,
aivar pasta,
recept na domácí aivar,
feferonková pasta,
pečený aivar
Suroviny:
kapie červená,
protlak rajčatový,
pasta feferonková
Komentáře (3)