Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maso na ohni (hanger/flap steak)

Hanger steak je to jedno z nejlepších a nejchutnějších steakových mas, které na mladém býkovi či jalovici najdete. Je to výtečný kus masa na grilování. V Čechách se pro ní používá název "řeznická panenka" nebo "hovězí veverka".

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba tepelné úpravy: 25 min

25 min (25 min tepelná úprava)

7. 6. 2011 21:28

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 573 kJ / 615 kcal
Bílkoviny106,50 g
Tuky21,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 225 mg
Sodík 275 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Maso jím samotné, pouze s pečivem, abych si nekazil chuť masa. Pokud budete maso dělat na grilu na dřevěném uhlí, bude chuť jiná.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

spagetka spagetka

7. 6. 2011 21:40

Přidávám odkaz, co to je za maso - hanger steak http://en.wikipedia.org/wiki/Hanger_steak

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: flap steak recept maso na ohni hovězí flap steak flamsteak hovězí flap maso na steak recepty na ohni hovězí veverka podle pohlreicha flapsteak hovězí na ohni hanger steak na grilu flamp steak vaření na ohni opékání na ohni maso v ohni hovězí steak na ohni uleželé maso co opékat na ohni flap steak na grilu z jakeho masa se dela steak

Suroviny: steak hanger, sůl

TopRecepty.cz

Maso na ohni (hanger/flap steak)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/A8M3