Sekaná trochu jinak

Hella Kuchařka:

Mleté maso 2 názory

54

Suroviny

1/2 kg ochuceného mletého masa
12 koleček salámu (asi 150 g nejlépe gothaje)
6 plátků tvrdého sýra (může být i uzený)
3 vejce vařená natvrdo
hořčice
kousek kápie
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Můžeme použít ochucené mleté maso (většinou se prodává v supermarketech v alobalové vaničce, nebo si dle svých zvyklostí mleté maso ochutíme.

  2. Pak vypláchneme pekáč studenou vodou a polovinu masa rozprostřeme po dně.

  3. Plátek gothaje potřeme obyčejnou hořčicí, položíme na něj půl plátku sýra a 1/4 vejce natvrdo, kousek kápie a plátek přehneme a uložíme do řady na sekanou. Dáváme asi 3 řady po 4 kusech. Na salámové roládky rozprostřeme druhou polovinu sekané. Nepodléváme.

  4. Pečeme přikryté ve vyhřáté troubě asi 30-40 min na 170°C, až povrch zčervená.

Poznámka

Jídlo je velmi šťavnaté a tu zvláštní chuť tomu dodává rozehřátý sýr. Foto není příliš zdařilé, na talíři už jsou jen zbytečky.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Sekaná trochu jinak

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: sekana recept salámová sekaná šťavnatá sekaná drubezi sekana recept na sekanou sekaná jídla ze sekané sekaná z mletého masa nejlepší sekaná rolada ze sekané drůbeží sekaná recept recepty na sekanou sekaná se sýrem sekaná roláda varena sekana recept sekana ochucení sekané sekaná recepty recept na šťavnatou sekanou mleté maso jinak

Zapomněl/a jsem heslo