Sekaná trochu jinak

Hella Kuchařka:

Mleté maso 2 názory

54

Suroviny

1/2 kg ochuceného mletého masa
12 koleček salámu (asi 150 g nejlépe gothaje)
6 plátků tvrdého sýra (může být i uzený)
3 vejce vařená natvrdo
hořčice
kousek kápie
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Můžeme použít ochucené mleté maso (většinou se prodává v supermarketech v alobalové vaničce, nebo si dle svých zvyklostí mleté maso ochutíme.

  2. Pak vypláchneme pekáč studenou vodou a polovinu masa rozprostřeme po dně.

  3. Plátek gothaje potřeme obyčejnou hořčicí, položíme na něj půl plátku sýra a 1/4 vejce natvrdo, kousek kápie a plátek přehneme a uložíme do řady na sekanou. Dáváme asi 3 řady po 4 kusech. Na salámové roládky rozprostřeme druhou polovinu sekané. Nepodléváme.

  4. Pečeme přikryté ve vyhřáté troubě asi 30-40 min na 170°C, až povrch zčervená.

Poznámka

Jídlo je velmi šťavnaté a tu zvláštní chuť tomu dodává rozehřátý sýr. Foto není příliš zdařilé, na talíři už jsou jen zbytečky.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Sekaná trochu jinak

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo