Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 843 kJ / 440 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,39 g |
Tuky | 10,46 g |
Vláknina | 15,71 g |
Cholesterol | 980 mg |
Sodík | 191 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 33,09 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí bylinková játra s porkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wn7w
Moje poznámka
Krůtí bylinková játra s porkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wn7w
Nejnovější recepty
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 7 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 8 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Cuketová pomazánka
Přidáno 18. 6. 2025 08:02
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno 18. 6. 2025 07:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný perník
ferda30 před 37 minutami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 3 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 3 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 3 hodinami
Salát z pečené červené řepy a cibule
Jana.Vernerova před 3 hodinami
Špenátová polévka II.
Kajkajak před 6 hodinami
Žampionové placičky s nivou
Panova před 6 hodinami
Tříbarevná buchta (Ala)
Evculina84 před 6 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kometka35 před 8 hodinami
Tématické fráze:
krůtí játra recepty,
grilovaná krůtí játra,
krůtí játra recept,
krůtí játra,
krůtí jatýrka,
koření na krůtí játra,
krutí játra. recepty,
krůtí játra na kari,
recepty kruti jatra,
krůtí játra na bylinkách,
krůtí játra a bazalka,
recepty krutí játra¨,
recepty na krůtí játra,
porek s játry,
játra bylinky,
krůtí jatýrka recept,
lahůdková krůtí játra recept,
co z krutich jater,
krůtí játra,
recepty z krútích jater
Suroviny:
játra krůtí,
máta,
bazalka čerstvá,
libeček,
petrželka,
kmín drcený,
česnek,
koření oregáno,
majoránka,
pórek,
olej,
sůl,
bylinky,
Komentáře (12)
No já mám hooodně tenký porek,zrovna jsem dávala zimní sadbu,že bych nečekala do zimy?To jsou nítěnky.
reseptík je Špagi moc zajímavý,játra opět jinak