Kuřecí prsa Caprese

Bahula Kuchařka: Bahula

Doba přípravy: 35minut 4 porce Drůbeží maso 8 názorů

Suroviny

500 g kuřecích prsou
koření na steaky
3 rajčata
2 balíčky Mozzarelly
olivový olej
lístky bazalky
Marináda:
2 polévkové lžíce Solamylu
3 polévkové lžíce sojové omáčky
2 dcl bílého vína
Recept si zatím oblíbilo 23 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí prsa omyjeme, odblaníme, nakrájíme na plátky a papírovou utěrkou osušíme.

  2. Mírně naklepeme, posypeme kořením na steaky, které lehce rukou vklepeme.

  3. Z vína, sojové omáčky a Solamylu připravíme marinádu a dáme maso na 15 minut marinovat.

  4. Mezitím rajčata nakrájíme na kolečka potřeme olivovým olejem a obalíme v nasekané bazalce.

  5. Mozzarellu nakrájíme na kolečka.

  6. Na pánvi rozehřejeme lžíci oleje a kuřecí prsa opečeme z obou stran dozlatova a udržujeme teplé.

  7. Na druhé pánvi orestujeme připravená rajčata.

  8. Ty klademe na teplá kuřecí prsa a prokládáme je Mozzarellou, aby se mírně rozpustila a ihned podáváme.

  9. Vhodnou přílohou jsou brambory orestované na másle s nasekanou petrželkou.

Poznámka

Kuřecí prsa Caprese jsem si dala k obědu v Karlové Studánce, snad se mi recept podařil.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 215 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kuřecí prsa Caprese

Tématické fráze: kuřecí prsa kuřecí steak caprese kuřecí caprese co dobrého uvařit z kurecích prsou kuřecí prsa capresse steak caprese co uvařit z kuřecích prsou caprese kuřecí prsa recepty kureci platek caprese krůtí steak caprese kuřecí maso caprese recepty z kuřecích prsou kuřeci steak ala caprese kuřecí capresse kuřecí prsa recept krůtí prsa caprese kuřecí prsa ceprese kure caprese krůti steak capresse

Zapomněl/a jsem heslo