Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Divoká kachna na slanině, sušených švestkách a červeném víně

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

3. 9. 2011 11:56

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 073 kJ / 1 452 kcal
Bílkoviny7,81 g
Tuky126,34 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 105 mg
Sodík 2,42 g
Sůl6,00 g
Sacharidy21,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Vzhledem k tomu, že jsem byla obdarována 6ti kachnami, už jsem ty poslední stahovala, protože to byla práce na celý den.

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zizala zizala (moderátorka)

2. 3. 2012 06:10

varilamyskakasicku: Když si u receptu sroluješ úplně dolů, máš zřejmě zaškrtnuté okénko Sledovat komentáře e-mailem. Stačí "odfajfkovat" ;-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

1. 3. 2012 23:06

1974andrea: no, nic, nechám to běžet, vše mi tam skáče, tak jsem tam s TEBOU ted se všemi komentíky nějak, pa pa a hezky večer :-K:-K

1974andrea 1974andrea

1. 3. 2012 22:34

varilamyskakasicku::-O No to nevím Ivčo, asi máš udělat co nejdřív:-D. Možná máš nastaveno, aby ti chodily komentáře k receptu na mail;-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

1. 3. 2012 22:24

1974andrea: co se to děje, že mi běhají komentiky okolo Tvé kačeny na email, ??:-K;-) nějak se pečená kačka divoká probrala k okolí?Paráda, no dala bych si, žlučník je pryč, ale nemám zase tu kačenu divokou, kdybych měla bažanta někdy, poradím se s Tebou Andrejko,:-K

1974andrea 1974andrea

1. 3. 2012 11:49

Bahula:, magdalenka: Děvčata děkuji:-K;-)

magdalenka magdalenka

1. 3. 2012 10:56

Receptu dávam bod, druhý by som pridala diskutujúcim, ale žiaľ, to nejde, takže len zdravím...:-K

Bahula Bahula

1. 3. 2012 10:46

Taky bych dala říci :yes:+ A ty sousedy závidím ;-)

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

1. 3. 2012 10:43

1974andrea:To víš ,že obě jinak by se umlátili talíři,kdyby na někoho nezbylo. Havěď pažravá !;-)

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

1. 3. 2012 10:42

Jana Remkova:Bažant rovnou na pekáč,nenechat ležet v peří!
Někdy se stane ,že je rozstřelená žluč. Pak se ani nedají z jater udělat knedlíčky do polévky. A ty naše rodina tak,zbožňuje ,že je schopna se jeden na druhého naštvat, když na ně nezbyde knedlíček v polévce.Jednou se hádali celý Vánoce! Takže kuchám ihned abych zachránila játra :-!

1974andrea 1974andrea

1. 3. 2012 02:34

danielle72:A tobě jenom tohle "Sám mám málo!:-D:-))

1974andrea 1974andrea

1. 3. 2012 02:32

Jana Remkova:Jabi,tak co se týče bažanta, nemůžu s tebou souhlasit, nesmí se nechat (jak se dřív říkalo) vyvěsit. Pokud je střelenej -jak že ano:-)) - má uvnitř všechno rozstřílené a to dodává tu ošklivou pachuť. Kachny a bažanty je lepší vykuchat co nejdříve.

1974andrea 1974andrea

1. 3. 2012 02:30

Veronika.Hrozna: Tak Veronika, doufám, že si pochutnáš tak jako my;-). Dej je tam radši obě, protože se, jak určitě víš, pěkně smrsknou, potvůrky:-)). Dej vědět, jak ti chutnalo:-K

danielle72 danielle72

1. 3. 2012 00:08

1974andrea: Tož to mu na mě dej telefon, kdyby se mu zase "přemnožily" :-D:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 2. 2012 23:42

Jééééžiši!! Zááávidím!!:-((:-// S divokou kačkou jsem ještě nikdy neměla tu čest a určitě bych chtěla. Ta fotka je k sežrání!!:-p:-p:yes::yes: No, ale bažanta jsem měla, nechutnal mi, byl takový..jakoby kyselý:-/

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

29. 2. 2012 23:39

:-K;-):yes:Veronika.Hrozna:

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: příprava divoké kachny úprava divoké kachny kačena na víně úprava divoké kačeny divoká kachna recept divoká kachna uprava jak upravit divokou kachnu divoká kachna divoká kačena recept divoká kačena recepty příprava divoké kačeny úprava kachny kačena na červeném víně recept na divokou kachnu divoka kachna recepty recept divoka kachna úprava kachny divoké recept na upravu divoke kachny recepty divoka kachna divoka kacena priprava

Suroviny: kachna divoká, slanina, švestky sušené, cibule, víno červené suché, jalovec, koření nové koření, bobkový list, kmín celý, máslo, sůl

TopRecepty.cz

Divoká kachna na slanině, sušených švestkách a červeném víně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/N7lz