Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybízový chlebíček z pekárny

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

11. 9. 2011 20:28

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie14 684 kJ / 3 510 kcal
Bílkoviny76,73 g
Tuky176,78 g
Vláknina21,75 g
Cholesterol 981 mg
Sodík 2,11 g
Sůl1,83 g
Sacharidy392,03 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tentokrát jsem neměla ořechy, dala jsem mleté mandle. Ořechy lépe zabarví těsto a jsou chuťově výraznější.

Ačkoliv se to podle mojí fotky nezdá, moučník je velmi chutný, díky rybízu pěkně pikantní.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 9. 2011 22:47

Moc hezké;-)

zizala zizala

11. 9. 2011 21:16

rebeka: To víš, tady je hodně drsné podnebí;-)

rebeka rebeka

11. 9. 2011 21:06

zizala::-O:-O jako fakt:-?:-? my máme už cca 14 dní po..ani fň:-O:-! jak je to možné:-?:-?

zizala zizala

11. 9. 2011 21:03

rebeka: Naďo, u nás teprve ostružiny začínají dozrávat, červenají, už se mockrát stalo, že zima přišla dřív a nestihly uzrát:-O:-S

zizala zizala

11. 9. 2011 21:01

tejaja: Představ si, že neměla, všimla jsem si minulý týden, tak jsem honem sháněla rybíz:-8
Tvoje fotka je parádní:yes:, dala jsem ji zatím jako hlavní, třeba se mi časem povede taky tak hezká:-8:-K

rebeka rebeka

11. 9. 2011 21:01

zizala:jéé,taky hezké:-K:-K:yes:
ani ostružiny už nejsou:-(
u vás jo,jo:-O:-?
asi to u nás dozrává všechno dřív:-/

zizala zizala

11. 9. 2011 21:00

rebeka: zkus ostružiny ;-)

tejaja tejaja

11. 9. 2011 20:56

Jarka, ty si ten recept tu ešte nemala ? :-O Ale môžem potvrdiť, že je výborný, robievam ho často :yes::-D:-D + 2 Pridala som ti fotečku ;-)

rebeka rebeka

11. 9. 2011 20:38

zizala:aha,tak to jo..já mám teda v mrazáku, ale ten si nechám na zimu;-):-D
uvažuju, čím bych ho nahradila ze sezonního ovoce a nic mě nenapadá,co by bylo kyselkavé a pikantní jak ten rybíz;-)

zizala zizala

11. 9. 2011 20:35

rebeka: Sestřenici zbylo na keříčku pár snítek, tak akorát na tenhle chlebíček, tak jsme předběhli ptáčky zpěváčky:-8. V chlebíčkové formě půjde určitě také:yes:
Děkuju:-K

rebeka rebeka

11. 9. 2011 20:30

ty máš čerstvý rybíz..teď:-O:-O:-?:-? jak to možné:-?:-?
může to být dobré,ale já byh to asi upekla v troubě,např.v chlebíčkové formě nebo srnčím hřbítku:-)
jinak:yes::yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: koláč s aronií buchta s aronií rybízová buchta z pekárny rybízová buchta z domácí pekárny pečení s aronií pecky červeného rybízu fotky chlebíček z pekarny buchta z aronie jak se naučit delat chlebíček ribizový kolác domácí pekárna a buchta z rybizem chlebíček s červeným rybízem rybízový kolác z pekárny rybízovy kolac z domaci pekarny buchta s červeným rybízem z domácí pekárny rybízový moučník z pekárny ribízový koláč z domácí pekárny jak zachazet z pekarnou bezinky na buchtě recepty s aronii

Suroviny: máslo, vejce, esence vanilková, ořechy mleté, mouka hladká, prášek do pečiva, soda jedlá, cukr, sůl, rybíz

TopRecepty.cz

Rybízový chlebíček z pekárny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qAJ3