Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí stehna pečená na talíři

Hodnocení receptu je 5,0 (25×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 60 min

70 min (10 min příprava + 60 min tepelná úprava)

11. 10. 2011 13:59

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Dlouho jsem váhla, jestli mám tuhle úpravu kuřete přidat, ale zjistila jsem, že mnoho lidí ji vůbec nezná, nehledě na to, že kuřecí maso pečené na talíři bez jakékoliv přidané vody je vynikající. Pokud máte talíř, o kterém se zmiňuji, vyzkoušejte. Šťáva, kterou maso samo pustí, nemá chybu a je jí dost.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

orlovka

11. 10. 2011 15:17

Jana Remkova: bylo by fajn, kdybyste se po těch létech strávených tu naučila používat vyhledavač, zvládnou to i prckové. Vy si jen furt stěžujete, jak to neumíte, jak ste .. atd. TAK SE TO UŽ SAKRA NAUČTE:-!:-!:-!

magdalenka magdalenka

11. 10. 2011 15:14

srettka: jenské sklo - varné sklo...určite máš, misa príp. aj s pokrievkou...
Recept je super, :yes: takéto kura nemá chybu, iba prirodzená skvelá chuť mäsa.

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 10. 2011 15:10

rebeka: ještě jsi nepekla kuře v pytlíku?:-D Prodává se to i skořením;-)

srettka

11. 10. 2011 15:08

rebeka:no ve futralu z bycii chlouby neeee:-D v papirovym pseci, takovym tom, jak jsme lepily, kdyz nam prisli na tu banku:-D kamoska do ptaka dala hrudku masla,vosolila, pytel podvazala a prd do trouby. pikla asi hodinu, bez podliti. pak pytel naparala, ptaka vyjmula a naservirovala. pytel tedy vypadal ponekud pricmoudle, ale bylo to good:-p

srettka

11. 10. 2011 15:04

Jana Remkova: je-co? takee sklicko neznam:-O to zni jako zdravotni sklo, ze by dekl od bazanta?:-D

rebeka rebeka

11. 10. 2011 15:02

srettka:jáák jako v pytlíku:-O:-?

srettka

11. 10. 2011 15:00

rebeka:sem piikla i na porculanu a taky to slo:-p ovsem z talire uz hure.
taky jsem piikla kure v pytliku, teda starym dobrym papirovym a taky dobry;-)

smukoo smukoo

11. 10. 2011 14:56

... Dá sa to urobiť aj na pokrievke Jenskej misky... jato tak bežne robím...:-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 10. 2011 14:41

rebeka: mám jich několik kusů, mimo jiných!:-D Jeden jsem dala i Pavle, protože ona ví, že tohle kuře je nepřekonatelné. Vlastní šťáva bez všelijakých dochucovadel, to je mana nebeská:-p. Momochodm, určitě by šlo kuře, nebo stehna, pokud není takový talíř upéct na víku z jenského skla;-)

rebeka rebeka

11. 10. 2011 14:11

no ale ovšem ten talířek je hustýýý:yes::yes::yes: super retro:yes::yes: a ona ho vrzne do trouby:-O:-! takový skvostný kousek:-8:-D:-D:-D
to tu nemamo:-//:no: všechny tyhle talíře i ostatní nádobí po babičce jsou..v prachu:-//
kuře bude jistě dobré, proč by ne;-):-?:-)
ale já tentokráte dávám bodík tomu talíři..ten mě fascinuje:-8:yes::yes::-K

1 4 5 6

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pečené kuřeci stehna pečená kureci stehna pečené kuřecí stehno kureci stehna recept pečené kuřecí stehna recept recepty na pečene kuřecí stehna pečené kuřecí stehna recepty pečené kuře stehna cesko na taliri recepty pečená kuřecí stehna recept pečená stehna kureci stehna recepty pečené kuřecí kuřecí stehna pečené kuřecí stehno recept recept na pečené kuřecí stehno kuřecí stehna recept na kuřecí stehna pecene stehna kuře pečené v remosce recept na pečené kuřecí stehna

Suroviny: stehno kuřecí, sůl, koření na kuře,

TopRecepty.cz

Kuřecí stehna pečená na talíři

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BRnQ