Pikantní bůčková pomazánka

1974andrea Kuchařka: 1974andrea

Pomazánky 44 názorů

Suroviny

1 kg bůčku (prorostlejšího)
6 pálivých beraních rohů (čerstvých)
6 sterilovaných beraních rohů
1 sklenička paprikové pomazánky (pasty, kupuji z Kauflandu)
2 cibule (velké)
5 stroužků česneku
1/2 l černého piva
kmín
sůl
Recept si zatím oblíbilo 46 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Bůček nakrájíme na drobné kostičky, cibuli na hrubo, česnek posekáme. Vše vložíme do pekáče, okmínujeme, dostatečně osolíme, podlijeme 1/4l piva a dáme do vyhřáté trouby na 200 °C péct. Během pečení promícháváme a podléváme zbytkem piva.

  2. Asi po hodině pečení přidáme pokrájené čerstvé beraní rohy, paprikovou pastu a pečeme ještě další hodinu. Poté maso vyjmeme, vložíme spolu se sterilovanými rohy do mixéru a nahrubo, ne na kaši, rozmixujeme.

  3. Nakonec vmícháme sádlo z pekáče.

  4. Necháme vychladnout a dáme ztuhnout do lednice. Podáváme na topinkách nebo čerstvém chlebu a se sklenicí vychlazeného piva.

Poznámka

Díky Topačky za vaše rady. Tohle je výsledek a stojí rozhodně za to :-)

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 383 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pikantní bůčková pomazánka

1 2 3

Tématické fráze: bůčková pomazánka bučkova pomazánka recept domaci buckova pomazanka domácí bůčková pomazánka recept výborná bučková pomazánka recepty buckova pomazanka recept bůčková pomazánka bůčková pomazánka na topinky bůčková pomazánka recepty recept na buckovou pomazanku pomazánka na topinky z bůčku pomazánky bučkova domaci bučkova paštika pomazánka bůčková co bude dnes k veceri buckova pomazanka bůčková paštika recept pikantní pomazánka bučkova paštika recepty bůčková pochoutka pikantní papriková pomazánka

Zapomněl/a jsem heslo