 
		
Pikantní bůčková pomazánka
Máte chuť na opravdu lahodnou a pikantní masovou pomazánku? Vyzkoušejte tento recept na pomazánku z pečeného bůčku. Je to sice kalorická nálož, ale ta božská chuť za to rozhodně stojí. Nejvíce si ji vychutnáte s čerstvým chlebem či topinkou a oroseným pivem.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 047 kJ / 3 596 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 150,56 g | 
| Tuky | 297,48 g | 
| Vláknina | 13,30 g | 
| Cholesterol | 460 mg | 
| Sodík | 623 mg | 
| Sůl | 1,00 g | 
| Sacharidy | 50,60 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Bůček nakrájíme na drobné kostičky, cibuli na hrubo, česnek posekáme.
	Krok 2: Vše vložíme do pekáče, okmínujeme, dostatečně osolíme, podlijeme 1/4 l piva a dáme do vyhřáté trouby na 200 °C péct. Během pečení promícháváme a podléváme zbytkem piva.
	Krok 3: Asi po hodině pečení přidáme pokrájené čerstvé beraní rohy, paprikovou pastu a pečeme ještě další hodinu.
	Krok 4: Poté maso vyjmeme, vložíme spolu se sterilovanými rohy do mixéru a nahrubo (ne na kaši) rozmixujeme.
	Krok 5: Nakonec vmícháme sádlo z pekáče.
	Krok 6: Necháme vychladnout a dáme ztuhnout do lednice. Podáváme na topinkách nebo čerstvém chlebu, spolu se sklenicí vychlazeného piva.
Zveřejněno 13. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Pikantní bůčková pomazánka
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kOoJ
Moje poznámka
					 
				
Pikantní bůčková pomazánka
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kOoJ
Nejnovější recepty
	
			 
	
Okoun nilský na česnekovém másle
Přidáno před 13 hodinami
	
			 
	
Vajíčková pomazánka z Lučiny
Přidáno před 15 hodinami
	
			 
	
Bramborové knedlíky s uzeným masem, cibulkou a sosíkem
Přidáno před 18 hodinami
	
			 
	
Krkovice na zeleninovém lůžku
Přidáno před 18 hodinami
	
			 
	
Rukolový salát s balkánským sýrem a jablkem
Přidáno před 19 hodinami
	
			 
	
Salát se smažákem
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
		
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
		
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Hrníčková cuketová buchta
mendorf před 7 hodinami
	
			 
	
	
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
TommyKoci před 7 hodinami
	
			 
	
	
Kanellbular - skořicové šneky
Dzollie před 8 hodinami
	
			 
	
Hrníčkové vafle
Katerina03 před 9 hodinami
	
			 
	
	
Zapečené brambory s hermelínem
Dasaja před 9 hodinami
	
			 
	
	
Polévka z dýně hokkaido
Dasaja před 9 hodinami
	
			 
	
Cuketová buchta
Ricmond před 9 hodinami
	
			 
	
Křehký mřížkový koláč s jablky
Lipoo před 10 hodinami
	
			 
	
	
Francouzská cibulačka
co.coze před 10 hodinami
	
			 
	
Čertova omáčka s rýží
Kajkajak před 10 hodinami
						Tématické fráze:
						
							bůčková pomazánka, 
						
						
							bučkova pomazánka recept, 
						
						
							domaci buckova pomazanka, 
						
						
							domácí bůčková pomazánka recept, 
						
						
							výborná bučková pomazánka, 
						
						
							recepty buckova pomazanka, 
						
						
							recept bůčková pomazánka, 
						
						
							bůčková pomazánka na topinky, 
						
						
							bůčková pomazánka recepty, 
						
						
							recept na buckovou pomazanku, 
						
						
							pomazánka na topinky z bůčku, 
						
						
							pomazánky bučkova, 
						
						
							domaci bučkova paštika, 
						
						
							pomazánka bůčková, 
						
						
							co bude dnes k veceri buckova pomazanka, 
						
						
							bůčková paštika recept, 
						
						
							pikantní pomazánka, 
						
						
							bučkova paštika recepty, 
						
						
							bůčková pochoutka, 
						
						
							pikantní papriková pomazánka
						
					
						Suroviny:
						
							bůček, 
						
						
							beraní pálivé rohy, 
						
						
							beraní rohy sterilované, 
						
						
							pomazánka papriková, 
						
						
							cibule, 
						
						
							česnek, 
						
						
							pivo černé, 
						
						
							kmín celý, 
						
						
							sůl
						
					
 
	 
 
 
 
 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
	 
	 
 
	 
	 
	 
 
 
 
 
 
 
 
Komentáře (47)
pikantní jídélka máme rádi