Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 917 kJ / 936 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,85 g |
Tuky | 45,52 g |
Vláknina | 3,90 g |
Cholesterol | 350 mg |
Sodík | 269 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 19,13 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mořský pstruh na víně a bobkovém listě s příchutí jablka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V0JX
Moje poznámka
Mořský pstruh na víně a bobkovém listě s příchutí jablka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V0JX
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 25 minutami
Cuketové sushi
Přidáno před 12 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 13 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 21 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 14 minutami
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 1 hodinou
Jahodové muffins
kahus308 před 1 hodinou
Meruňkový koláč
Evellinka před 1 hodinou
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 3 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 3 hodinami
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 8 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 9 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 10 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 10 hodinami
Tématické fráze:
holandský pstruh recept,
holandský pstruh,
pstruh holandsky,
recept na mořského pstruha,
připrava mořskeho pstruha,
holanský pstruh recept,
recept holandský pstruh,
pstruh mořský-kuchařka,
aby se maslo nepripalovalo,
holandský pstruh recepty,
jak opéct pstruha,
holandský pstruh na jablkách,
servírování pstruha,
jak správně servírovat pstruha na talíři,
pstruh na bílem víně,
recept holandcký pstruh,
pstruh holandský recept,
recepty holandský pstruh,
příprava holandského pstruha,
holandský pstruh na víně
Suroviny:
pstruh,
bobkový list,
šťáva citronová,
jablko,
víno bílé,
pepř,
sůl,
mouka hladká,
Komentáře (26)
Recept určitě vyzkouším +
Andrejko, dá se to tam jak píšu, když ho otočím na pánvi a pak to topakuji i s tím znova-čili se tam nějakou dobu přece jen restuje