Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 917 kJ / 936 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,85 g |
Tuky | 45,52 g |
Vláknina | 3,90 g |
Cholesterol | 350 mg |
Sodík | 269 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 19,13 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mořský pstruh na víně a bobkovém listě s příchutí jablka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V0JX
Moje poznámka
Mořský pstruh na víně a bobkovém listě s příchutí jablka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V0JX
Nejnovější recepty
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno před 4 hodinami
Zapečené plátky patizonu
Přidáno před 4 hodinami
Staročeské čápy s mákem, švestkami a zakysanou smetanou
Přidáno před 4 hodinami
Piškotové řezy s tvarohovým krémem a ostružinovým přelivem
Přidáno před 4 hodinami
Grilované masovo-zeleninové špízy s bouchaným bramborem
Přidáno před 5 hodinami
Grilované zeleninové placičky
Přidáno před 5 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Uzené vepřové koleno na rybízu a zázvoru v pomalém hrnci
zewlbeastboy před 57 minutami
Krkovička z trouby
Viera19@seznam.cz před 2 hodinami
Džem z červeného rybízu
douver před 3 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z pánve
pesmax před 3 hodinami
Ostružinový džem
ivona.gresova@seznam.cz před 4 hodinami
Plněné papričky podle mé babičky
k.chytka@gmail.com před 5 hodinami
Provensálská vepřová kýta
E. J. K. před 5 hodinami
Staročeský bedlový kuba
NIDEC před 5 hodinami
Zapečené brambory s patizonem
Kohykovci před 6 hodinami
Výborný banana bread
formankovaadel před 9 hodinami
Tématické fráze:
holandský pstruh recept,
holandský pstruh,
pstruh holandsky,
recept na mořského pstruha,
připrava mořskeho pstruha,
holanský pstruh recept,
recept holandský pstruh,
pstruh mořský-kuchařka,
aby se maslo nepripalovalo,
holandský pstruh recepty,
jak opéct pstruha,
holandský pstruh na jablkách,
servírování pstruha,
jak správně servírovat pstruha na talíři,
pstruh na bílem víně,
recept holandcký pstruh,
pstruh holandský recept,
recepty holandský pstruh,
příprava holandského pstruha,
holandský pstruh na víně
Suroviny:
pstruh,
bobkový list,
šťáva citronová,
jablko,
víno bílé,
pepř,
sůl,
mouka hladká,
Komentáře (26)
Recept určitě vyzkouším +
Andrejko, dá se to tam jak píšu, když ho otočím na pánvi a pak to topakuji i s tím znova-čili se tam nějakou dobu přece jen restuje