Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 917 kJ / 936 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 90,85 g |
| Tuky | 45,52 g |
| Vláknina | 3,90 g |
| Cholesterol | 350 mg |
| Sodík | 269 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 19,13 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mořský pstruh na víně a bobkovém listě s příchutí jablka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V0JX
Moje poznámka
Mořský pstruh na víně a bobkovém listě s příchutí jablka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V0JX
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 9 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 10 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 12 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 13 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 14 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosky
veveruska73 před 2 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 3 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 5 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 5 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 6 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 6 hodinami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 6 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 6 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 7 hodinami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 7 hodinami
Tématické fráze:
holandský pstruh recept,
holandský pstruh,
pstruh holandsky,
recept na mořského pstruha,
připrava mořskeho pstruha,
holanský pstruh recept,
recept holandský pstruh,
pstruh mořský-kuchařka,
aby se maslo nepripalovalo,
holandský pstruh recepty,
jak opéct pstruha,
holandský pstruh na jablkách,
servírování pstruha,
jak správně servírovat pstruha na talíři,
pstruh na bílem víně,
recept holandcký pstruh,
pstruh holandský recept,
recepty holandský pstruh,
příprava holandského pstruha,
holandský pstruh na víně
Suroviny:
pstruh,
bobkový list,
šťáva citronová,
jablko,
víno bílé,
pepř,
sůl,
mouka hladká,
Komentáře (26)
Recept určitě vyzkouším +
Andrejko, dá se to tam jak píšu, když ho otočím na pánvi a pak to topakuji i s tím znova-čili se tam nějakou dobu přece jen restuje