Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mořský pstruh na víně a bobkovém listě s příchutí jablka

Hodnocení receptu je 5,0 (19×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 35 min

35 min (35 min příprava)

18. 10. 2011 12:42

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie3 917 kJ / 936 kcal
Bílkoviny90,85 g
Tuky45,52 g
Vláknina3,90 g
Cholesterol 350 mg
Sodík 269 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy19,13 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Dcera mi říkala, že v Rakousku dávají na ryby bobkový list a citron, to mě inspirovalo a místo citronu, kde jsem použila jen šťávu jsem dala jablko, podávala jsem s rozšťouchanými pórkovými bramborami.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bibinka Bibinka

18. 10. 2011 14:52

Dooga:Doogo určitě, vždyť to tam i píšu u surovin. Možná by to chutnalo i s jinou rybou-taková treska;-):-p

Dooga Dooga

18. 10. 2011 14:42

Bibinka:Nevím, jestli u nás seženu mořského. Ale snad by to šlo i ze sladkovodního.:-O

Bibinka Bibinka

18. 10. 2011 14:36

Dooga: Doogo, nejen, že se jí, oni i chutnají a tohle byla, jak já říkám, když si pochutnám: to je balada mňamózní;-):-) a udělej to, nebudeš litovat:-p
Jinak všem děkuji;-)

Dooga Dooga

18. 10. 2011 14:31

Pstroužek jako vyšitý. U vás se jako u málokoho jedí ryby.:yes: To je chválihodné. Hned jak "nalovím" tak vyzkouším. +8

Danculka Danculka

18. 10. 2011 14:07

Dobre vyzerá.:yes:

monikaK

18. 10. 2011 13:54

Voní mi to až sem:-p:yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

18. 10. 2011 13:35

Mořského pstruha jsem ještě nikdy nejedla;-),ale receptík se mi líbí a jistě by to šlo udělat i s naším pstruhem říčním;-):-p:yes:+1:yes:jak píše Bibi;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

18. 10. 2011 13:10

:yes::-p

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

18. 10. 2011 12:49

Pstruha bych mohla mít denně a toto vyzkouším určitě Janinko:-K:yes::yes::-K:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: holandský pstruh recept holandský pstruh pstruh holandsky recept na mořského pstruha připrava mořskeho pstruha holanský pstruh recept recept holandský pstruh pstruh mořský-kuchařka aby se maslo nepripalovalo holandský pstruh recepty jak opéct pstruha holandský pstruh na jablkách servírování pstruha jak správně servírovat pstruha na talíři pstruh na bílem víně recept holandcký pstruh pstruh holandský recept recepty holandský pstruh příprava holandského pstruha holandský pstruh na víně

Suroviny: pstruh, bobkový list, šťáva citronová, jablko, víno bílé, pepř, sůl, mouka hladká,

TopRecepty.cz

Mořský pstruh na víně a bobkovém listě s příchutí jablka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/V0JX