Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Roštěnka s pepřovou omáčkou a pečenými brambory

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

19. 10. 2011 19:30

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie15 075 kJ / 3 603 kcal
Bílkoviny179,64 g
Tuky315,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 774 mg
Sodík 562 mg
Sůl1,10 g
Sacharidy12,36 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Poznámka: Je možné ještě přidat jednu nastrouhanou sladkokyselou okurku pro pikantnější chuť i barvu. Měla jsem málo zeleného pepře i nálevu a tak jsem musela improvizovat a přidala jsem tak to, co jsem měla doma- čtyřbarevný pepř. Jinak, příště bych rcp. dělala jen na zeleném pepři v nálevu. Nastrouhaná okurka dodá omáčce prima chuť. Manžel donesl kalendář na rok 2012 a inspiroval mne tam jeden recept, tak jsem si ho přizbůsobila.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

rebeka rebeka

21. 10. 2011 08:42

:yes::yes::-p:-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

20. 10. 2011 14:01

maris:díky, vypadla z textu, je tam :-K;-)

maris maris

20. 10. 2011 14:00

varilamyskakasicku: Ivo, nějak se Ti v postupu ztratila smetana, kdy ji tam dáváš ?;-):-)
Hovězí maso mám taky moc ráda:-p:yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

20. 10. 2011 12:47

Receptík se mi moc líbí;-)+1:yes::-p

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

20. 10. 2011 10:44

Děkuji všem za milé komentáře:-K:-K

vseumel

20. 10. 2011 09:18

To bych se asi olizovala až za ušima. :-D:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

20. 10. 2011 06:38

Moc hezky připravené roštěnky:-p+10:yes:

Bahula Bahula

19. 10. 2011 22:29

:-O omáčka vypadá skvěle ;-):yes:+

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

19. 10. 2011 21:05

Bibinka: ten zelený pepř Janinko,by byl superka, já ho měla málo, takže ho dej klidně, je to prima:-K;-)

Bibinka Bibinka

19. 10. 2011 21:03

Ivi, moc pěkný receptík, musí to být dost pikantní:-p a co kdybych dala zelený pepř:-? asi by se nic nestalo ne:-? Dávám ti s chutí 8.bod:yes:

srettka

19. 10. 2011 20:19

mňám:-p jen jsem polkla, pepřík já miluju:-p:yes::yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

19. 10. 2011 20:04

ivulinka: ten pepřík je dle každého,ale je to dobré:-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

19. 10. 2011 19:56

Jana Remkova::-K děkuji,potěšila jsi mne Jani,lépe se pak uzdravuji:-K;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 10. 2011 19:54

Ivo, strašně se mi líbí, jak se s recepty mazlíš i slovně. Pak člověk má hned chuť ochutnat.:-)) Vaříš, zkoušíš, napíšeš to tak, že nad tím strávíš kupu času a já tě rozhodně hodnotím plusem:-).:yes::yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

19. 10. 2011 19:47

Eliza: já na něm teď ujíždím,co jsem nemocná i na hovězím masíčku i na pepři:-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: hovězí roštěná na pepři roštěná na zeleném pepři hovězí s pepřovou omáčkou pepřová omáčka na maso maso s pepřovou omáčkou hovezi rostenky na pepri roštenka roštěnka s bramborem roštena s bramborama rostenka na zelenem pepri roštěna na pepřové omačce roštěnky s bramborem omačky roštenka hovězí roštěnec na pepři roštěnky na zeleném pepři recept na pepřovou omáčku roštěná na zeleném pepři roštěnky s pečenými bramborami hovezi rostena na zelenem pepri vepřové napepři

Suroviny: roštěnec nízký, sůl, pepř celý, pepř zelený, hořčice, máslo, olej, mouka hladká, smetana, okurky sterilované, vývar, brambory, koření na americké brambory

TopRecepty.cz

Roštěnka s pepřovou omáčkou a pečenými brambory

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o66X