Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybí páj pod peřinou z bramborové kaše

Hodnocení receptu je 4,9 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

1. 11. 2011 19:13

Suroviny

Porce: jedna zapékací miska nebo plný pekáček/remoska/

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 035 kJ / 2 159 kcal
Bílkoviny145,96 g
Tuky112,11 g
Vláknina24,00 g
Cholesterol 510 mg
Sodík 2,67 g
Sůl6,44 g
Sacharidy129,63 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Je to trochu zase jiná změna od klasicky připravené ryby, je to velmi křehoučké jídlo, takže ucelenější fotka moc nejde udělat, až druhý den, ale to nic nemění na výborné chuti všech uvedených ingrediencí.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

eva hubova eva hubova

1. 11. 2011 21:38

:-p:-ptak to bude dobrota:-p:yes:+6

1974andrea 1974andrea

1. 11. 2011 21:31

Ivčo, ten název jsi měla, myslím, nechat. Recept je pěkný:yes:, Sheperd´s pie jsem dělala, takže tohle by mi rozhodně taky chutnalo. Nevidím důvod, proč tenhle pokrm hanit.

Věrka Ende

1. 11. 2011 21:25

alena: tady nejde o název,jde o perfektní,bezchybný recept,jeho složení,postup, nafocení,zapečení,nemá to mezeru,myšička umí vždycky něco jinak,než zde dokola je,je to šik bab;-)a

Věrka Ende.

1. 11. 2011 21:15

Myšičko,páj jsi měla psán ale dobře a je to výtečná dobrota,dělávám to z pangasia,z jelitek,lidé si zde něco nového neumí ani připravit ani představit:-p:-p:

alena

1. 11. 2011 21:03

No nevím jaký úspěch tohle sklidí, ale já bych to rozhodně "páj" nenazvala.:-S

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

1. 11. 2011 20:23

:-K:-p

maiva maiva

1. 11. 2011 20:18

Pěkný recept:yes:taky jsem myslela, že na slano koláč s rybou. Tak se doposud u nás užívalo.Vida, zase novinka:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

1. 11. 2011 20:13

Takže, já bych vlastně vůbec nevěděla, co to je páj, jak už se tady zmiňuji a tak jsem taky zavolala synovi. No a protože je to taky kuchař, podíval se zde na ty komentáře. Nechce se vyjadřovat, ale link od rebeky prý napoví. V podstatě máte pravdu obě. A bylo by fajn už se k tomu nevyjadřovat. Páj-nepáj, pro mne zase jiná úprava ryby.

rebeka rebeka

1. 11. 2011 20:09

varilamyskakasicku: však je to tam..v tom linku: Páje jsou slané nebo sladké koláče, podávají se teplé nebo studené, v anglicky mluvících zemích....
ať tak či onak, věřím ti, že to bude dobrota;-):-p:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

1. 11. 2011 20:01

rebeka: Píši tam Nadi, že páje se dělají jak kašové, tak masové, a je to, co zde mám, zde nejznámější,klikla jsem si na "Páj" a je to tam, syn to dělá velmi často už 17 let vaří a vařil tato jídla, hodně se jedí i v Bulharsku a jinde,je to podle odborníka, je to tak,či tak, dobře, jde o prima pokrm, a je tak zvaný, moc dobré, zkuste a uvidíte, šetřím si srdíčko;-):-);-):-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

1. 11. 2011 19:57

maris: Toto píše šéfkuchař jedné nejmenované velké restuarace: "Zapékaná jídla -tzv. "páje" máme u nás téměř denně a jdou na dračku, lidé je mají moc rádi, at již z bramborové kaše, nebo z masové směsi - pozn. Z.B restaurace....:-K asi to to pleteš s něčím, každopadně se koukni někde na net,:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

1. 11. 2011 19:54

Ještě, že vůbec nemám takové znalosti, co je a není páj. Ten recept bude moc dobrý. Ryby mohou mít spoutu podob a tahle podoba se mi líbí. Je to zase něco jiného.:yes:

maris maris

1. 11. 2011 19:48

varilamyskakasicku: já nechci zpochybňovat odborníky a šéfkuchaře, to v žádném případě,;-), jen pro mě páj je koláč - základ těsto, toto je pro mě zapečená ryba. Já vím, že je např pastýřský koláč / shepherdˇs pie /, anglická specialita - mleté maso zapečené s br. kaší. Já to neberu jako kritiku, ale jen kontatuji.;-):-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

1. 11. 2011 19:42

maris: je to bráno i jako bramborový páj z kaše, dá se ze všeho možného, ted mi psal syn, sms, takže je to tak.:-K:-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

1. 11. 2011 19:40

maris: ne, ne,ne, toto je opravdu "Rybí páj";-)- je to rcp, který je meníčkem na velkém hotelu u syna, syn je šéfkuchařem a byl tam také i včera na večeři tento páj, píšu to a dělám to podle syna a šéfa velkého hotelu, jinak bych to tam nepsala ten název Maris, tak to je psáno i děláno podle opravdových odborníků a toho se držím vždy:-K:-K;-

1 2 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: rybí páj teť vaří šéf teť vaří šéf recepty masový páj jehněčí páj ryba zapečená v bramborové kaši recept bramborový páj s masem zapečená ryba v bramborové kaši rybí filé zapečené v bramborové kaši koláč z bramborové kaše bramborovy paj rybí pie aljašská treska recept kolac s rybou a kasi páj rybi slaný koláč bramborová kaše bramborová kaše podle šéfkuchaře teť vaří šéf jablkovy kolac masový páj koláč recept rybí páj recept

Suroviny: brambory, pórek, sýr uzený, žampióny, rajče, máslo, mléko, treska aljašská, slanina anglická, olej olivový, omáčka sojová, sůl, pepř mletý, citron, libeček

TopRecepty.cz

Rybí páj pod peřinou z bramborové kaše

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Q5LL