Koňské maso dušené v "papiňáku" se zeleninou na smetaně
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 814 kJ / 1 150 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 242,21 g |
| Tuky | 13,68 g |
| Vláknina | 6,57 g |
| Cholesterol | 470 mg |
| Sodík | 488 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 12,54 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 11. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koňské maso dušené v "papiňáku" se zeleninou na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YlYK
Moje poznámka
Koňské maso dušené v "papiňáku" se zeleninou na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YlYK
Nejnovější recepty
Čokoládová kolečka s mandlemi
Přidáno před 11 hodinami
Lehký salát z červené řepy s mozzarellou a vlašskými ořechy
Přidáno před 11 hodinami
Slepičí polévka se zázvorem z PH
Přidáno před 12 hodinami
Utopenci
Přidáno před 13 hodinami
Avokádo s červenou řepou a fíkovým balsamico krémem
Přidáno před 14 hodinami
Špagety s kuřecím masem, špenátem sypané parmazánem
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí kmínový chleba
jaromira.hod před 24 minutami
Gothajský salám na způsob utopenců
RH-12 před 3 hodinami
Jogurtová buchta
kiramon před 5 hodinami
Koláč s pudingem a zakysanou smetanou
Ivvettaa před 6 hodinami
Bramborové palačinky s brynzou
Jan Nemec před 6 hodinami
Třepací dort
nilsine před 7 hodinami
Francouzský cibulový koláč
Barča před 7 hodinami
Losos s černou čočkou
Denade před 8 hodinami
Sýrové smaženky – socialistické
Faylinn před 9 hodinami
Kefírová buchta - rychlovka
jindrbalova před 10 hodinami
Tématické fráze:
maso v papináku,
králík na smetaně v papiňáku,
jak dlouho dusit kuřecí maso,
maso z papináku,
svíčková na smetaně v papiňáku,
svíčková v papináku,
dušené maso se zeleninou,
jaké maso na svíčkovou,
dušení v papináku,
panenka v papináku,
jak dlouho dusit maso,
můj kamarád nejí maso,
recepty z papináku,
svíčková na smetaně z papináku,
jak uvařit maso v papiňáku,
jak dusit maso v papiňáku,
jak dlouho dusit maso v papiňáku,
maso do papinaku,
kureci maso v papinaku,
vepřová panenka v papiňáku
Suroviny:
maso koňské,
cibule,
pepř,
koření nové koření,
jalovec,
bobkový list,
citron,
směs zeleninová mochovská mražená,
kopr čerstvý,
smetana 33%,
vývar zeleninový,
olej,
cukr,
sůl,
mouka hladká
Komentáře (12)
Z uvedených surovin můžeme připravit klasické jídlo a kopr si schovat do kulajdy nebo koprové omáčky, kde ho pro vůni i chuť přidáme co nejpozději.
Bibi, nezlob se, ale jak tě ten kopr vůbec napadl, tomu na kloub nepřijdu...