Suroviny
Porce: xxxx
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 515 kJ / 3 708 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,87 g |
Tuky | 69,92 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 472 mg |
Sodík | 283 mg |
Sůl | 0,62 g |
Sacharidy | 701,89 g |
Moje poznámka
Adventní perníky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/21EJ
Moje poznámka
Adventní perníky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/21EJ
Nejnovější recepty
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno před 7 hodinami
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno 12. 7. 2025 18:41:50
Makový dortík
Přidáno 12. 7. 2025 18:37:15
Grilované maso v černém pivu
Přidáno 12. 7. 2025 18:29:14
Ledvinky na špeku
Přidáno 12. 7. 2025 18:23:50
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Farmářská krkovička v cibuli a pivu
Hanka004 před 2 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
karinpekarkova před 2 hodinami
Cuketový moučník s jablky
svidrnochovas@seznam.cz před 2 hodinami
Rebarborový koláč
kacaba10 před 3 hodinami
Kedlubnové zelí
jana100 před 3 hodinami
Pomazánka z míchaných vajíček s Hermelínem
mertice před 4 hodinami
Vepřová plec na ajvaru
mertice před 6 hodinami
Karamel
Kristynanelly před 7 hodinami
Borůvkový táč
PavelR před 8 hodinami
Meruňkový koláč
Majkas před 8 hodinami
Tématické fráze:
dekorativní perník,
dekorativní perník recept,
adventní perníčky,
návod na perník,
recept na dekorativní perník,
perníky,
návod na perníky,
nové nápady na zdobení perníků,
perník návod,
dekorativní perníky,
adventni pernik,
navod na zdobení perníku,
nápady na zdobení perníčků,
perník podkova,
adventní perníky,
nápady na zdobení perníků,
podkova z perníku,
jak zdobit perníky,
adventní kalendář z perníku,
zdobení perníkové podkovy
Suroviny:
mouka hladká,
cukr moučkový,
tuk hera,
med tekutý,
žloutek,
soda jedlá,
kakao,
koření do perníku,
bílek,
šťáva citronová,
cukr moučkový,
zdobení cukrářské,
vejce
Komentáře (20)