Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vánoční marinovaný vepřový ocásek

Kdo má rád maso s příchutí ovoce, ten si přijde na své. Zde použitý druh masa je hůře dostupný, ale zcela jistě ho lze zaměnit za jiný kus vepřového masa. Dušený ve víně se bude jen rozpadat.

Hodnocení receptu je 4,6 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 140 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 120 min

140 min (20 min příprava + 120 min tepelná úprava)

22. 12. 2011 15:14

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 563 kJ / 613 kcal
Bílkoviny3,42 g
Tuky35,99 g
Vláknina2,55 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,79 g
Sůl4,20 g
Sacharidy36,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Chuť je mírně sladko-pikantí.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jindra

22. 12. 2011 15:18

Mňam, takový ocásek bych si dala hned:-p:-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřový ocásek marinovane veprove ocasky grilované vepřové ocásky veprove ocasky vepřový jazyk marinovaný marinovane ocasky grilovana krizova kost grilovaný ocásek veprovy ocasek recept vepřové křížové kosti recept naložení uzený vepřový ocásek vepřové ocásky grilované marinované vepřové křížové kosti zapečené vepřové ocásky marináda křížové kosti grilované ocásky grilovaný vepřový ocásek grilovaný uzený ocásek marinovaný vepřovy bok veprove ocásky nalev

Suroviny: ocas vepřový, marmeláda pomerančová, pomeranče, skořice mletá, skořice celá, badyán, koření hřebíček, sůl kouřová, paprika sušená pálivá, omáčka sojová, olej sezamový, olej chili, víno červené

TopRecepty.cz

Vánoční marinovaný vepřový ocásek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M5G1