Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 558 kJ / 133 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,05 g |
Tuky | 0,60 g |
Vláknina | 5,25 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 28,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ovocný rohlík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nNw7
Moje poznámka
Ovocný rohlík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nNw7
Nejnovější recepty
Bábovka s čokoládou a kokosem
Přidáno před 3 hodinami
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí karí
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno před 17 hodinami
Indické kuřecí nudličky
Přidáno 15. 9. 2025 20:10:14
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno 15. 9. 2025 10:13:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenková buchta se švestkami
aladew před 3 hodinami
Sypaný tvarohovo-jablečný koláč
svidrnochovas@seznam.cz před 4 hodinami
Řecká musaka
misula29 před 5 hodinami
Jablečné koláče
macchinhtri030 před 8 hodinami
Treska na másle
Houmicek před 9 hodinami
"Gulášovka"z cukety
Jaruskaa před 11 hodinami
Polévka z červené čočky se slaninou a hruškou
kokronilla před 12 hodinami
Pečená rajčatová směs
Marfyk před 15 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Pitan 15. 9. 2025 20:19
Rychlý švestkový koláč
Macek13 15. 9. 2025 19:39
Tématické fráze:
dezert z rohlíků,
mail konka.com loc:cz,
rohlík jako dezert,
ovocné rohlíčky,
dezerty z rohlíků,
jak namazat rohlík maslem,
plněné rohlíčky s jabky,
jak namazat rohlík,
co namazat na rohlik,
slatka rolada,
recept na mysli rohlik,
desert z rohliku,
ovocni pomazanka slatka slano,
mail konka com loc:cz,
rohlíky s něčím,
něco z rohlíku,
recepty online rohlík
Suroviny:
rohlík celozrnný,
jablko,
rozinky,
šťáva citronová,
sýr tavený
Komentáře (15)
Bibi nezlob se, ale ty v receptech běžně mícháš nesourodé zbytky potravin, tak nechápu, proč se tady u tohoto tak čertíš