Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 17 054 kJ / 4 076 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 80,64 g |
| Tuky | 240,86 g |
| Vláknina | 35,32 g |
| Cholesterol | 1,30 g |
| Sodík | 835 mg |
| Sůl | 2,23 g |
| Sacharidy | 378,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vymiešame do peny maslo, cukor, vanilkový cukor a žĺtky z vajíčok. Potom pridáme ovsené vločky, kokosovú múčku, premiešame, pridáme múku, prášok do pečiva, kakao a ušľahaný sneh z bielkov.
Krok 2: Dáme na plech s papierom (malý plech) a pečieme na 180°C. Po upečení potrieme džemom a polejeme čokoládovou polevou. Mne ostala marcipánová hmota, tak som namiesto čokoládovej polevy dala marcipán.
Zveřejněno 27. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kokosové řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wZgr
Moje poznámka
Kokosové řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wZgr
Nejnovější recepty
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 5 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 7 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 9 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 12 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 13 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květáková polévka
Eva_H před 1 hodinou
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 3 hodinami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 4 hodinami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 4 hodinami
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 5 hodinami
Jarní salát
Kajkajak před 6 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 6 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 7 hodinami
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 7 hodinami
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 7 hodinami
Tématické fráze:
kokosové řezy,
baječne kokosove řezy,
kokosový řez s marcipánem,
kakaové řezy s kokosem,
kokosovo kakaové řezy,
kokosove rezy s marcipanem,
teplá buchta veliš,
zapečené kokosovou
Suroviny:
tuk hera,
cukr moučkový,
cukr vanilkový,
mouka polohrubá,
vločky ovesné,
vejce,
kakao,
prášek do pečiva,
kokos,
džem,
poleva čokoládová
Komentáře (5)