Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jelení kýta s okurkami

Hodnocení receptu je 5,0 (24×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 150 min Doba přípravy: 150 min

150 min (150 min příprava)

3. 3. 2012 23:45

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie5 930 kJ / 1 417 kcal
Bílkoviny144,75 g
Tuky88,90 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 432 mg
Sodík 1,70 g
Sůl4,15 g
Sacharidy9,55 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Maso pečeme přikryté a při pečení otáčíme, je pak krásně měkké a šťavnaté.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

4. 3. 2012 10:15

Bahula: úplne súhlasím s tvojím názorom. Chute potravín - surovín musia ostať čisté, vyvážené. Je to kúzlo a si v tom dobrá! A fotky sú úžasné. :yes:

Ivusa Ivusa

4. 3. 2012 10:11

Tejaja,díky za tip.Já viděla před Vánocema jelení kostky v Albertu ,ale to asi nebude to pravé ořechové,jak se říká.:-K

spagetka spagetka

4. 3. 2012 10:08

Jelení jsem viděla včera v mrazáku v Kauflandu, tak se tam pro něj vypravím ;-):-p:yes:

tejaja tejaja

4. 3. 2012 09:53

Krásne :yes: Mala by som kúpiť jelenie mäsko a urobiť.

Ivusa: U nás dostať divinu v Metre, je síce nie čerstvá, ale mrazená, ale je výborná. Kupovala som aj srňacie, koninu, bažanta, diviačie...všetko bolo výborné. Skús u vás v Makre, ak to máš teda po ruke, nie je všade.

Ivusa Ivusa

4. 3. 2012 09:39

:-KParáda,no ale kde vzít jelena a nekrást????:-D:-D:-DKrásně nafoceno i přes monitor cítím tu vůni:-pBoďka letí :yes::yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

4. 3. 2012 09:16

Taky bych si porcičku ochutnala:-p:-p+1:yes:

suslajda suslajda

4. 3. 2012 08:49

:-Kdivočinu máme rádi:yes::yes:

zizala zizala (moderátorka)

4. 3. 2012 08:32

Já jsem v životě jelení kýtu nejedla, ale hovězí znám podobně upravené a je dobré :-p Krásná fotka jako vždy :yes:

Bahula Bahula

4. 3. 2012 06:51

Kikina:To máš pravdu, že méně je více a v jednoduchosti je kouzlo i já jsem toho zastánce. Vždy musí vyniknout základní chuť vařené potraviny bez přebíjení různých druhů koření a přidávání umělotin:no:
Jelení kýtu mám rozdělenou na několik obědů a mimo klasiky jsem chtěla udělat něco netradičního. Recept je ze staré Babiččiny kuchařky a myslím si, že neobsahuje nic navíc. Maso bylo výborné :-p a nakyslá chuť omáčky s hrníčkovými knedlíky ho skvěle doplňovala :-K

Kikina

4. 3. 2012 00:34

Bahulo, tak chuťově skvělé maso. Polil bych si hlavu studenou vodou, než abych to zkazil kyselou okurkou do omáčky. Maso má unikátní chuť, tak proč jí kazit čímkoli. Naučil jsem se, že méně je někdy více.Myslím to bez invektiv a nenech se ztrhout některými experimentálními diskusními příspěvky . Držím palce:yes:

eva hubova eva hubova

4. 3. 2012 00:13

K tomu není co dodat:-p:-p:yes:

rebeka rebeka

3. 3. 2012 23:56

:-O:-O:-O no toto:-?:-? celý týden tu není, pak sem příjde, flákne sem tuto nádheru.. a dobrou noc:-S tak ti děkuju:-//:-D:-D:-D
krásné obrázky luxusního pokrmu.. fantasie:-*:yes:

Patricie

3. 3. 2012 23:51

:-KNádherné:yes::yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jeleni kyta recepty jelení kýta jelení kýta recept jelení nudličky jelení kýta recepty jeleni kyty s okurkou jelení maso kýta recepty luxusní recepty na jelení kýtu jelení recepty recepty z jelení kýty recept na jelení kýtu pečeme jelena jídla z jelení kýty jelení na nudličky uzená jelení kýta jak udelat jelení šunku recepty z jeleního masa jelen doba peceni kořeni na na jelena ptáčky z jeleního masa

Suroviny: kýta jelení, okurky sterilované, šunka, slanina uzená, koření na divočinu, sádlo, máslo, smetana kysaná, okurky sterilované, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Jelení kýta s okurkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LnGX