Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 263 kJ / 4 365 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 195,65 g |
Tuky | 324,45 g |
Vláknina | 36,00 g |
Cholesterol | 591 mg |
Sodík | 5,79 g |
Sůl | 14,01 g |
Sacharidy | 149,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nadrobno nakrájenou slaninu opražíme, až vypustí tuk, přidáme nakrájenou cibuli a necháme zesklovatět.
Krok 2: Do mísy dáme mleté maso, přidáme rohlíky, které jsme předtím namočili do vlahého mléka a vymačkali.
Krok 3: Maso rukama pořádně promícháme a přidáme sůl a koření. Sůl a pepř přidáváme opatrně podle druhu hořčice. Jakmile maso drží při sobě vyndáme ho z mísy a ještě zpracujeme. Vytvarujeme šišku a uhladíme ji rukou namočenou ve studené vodě.
Krok 4: Pekáč vyložíme pečicím papírem, vložíme sekanou a potřeme připravenou směsí. Pečeme odkryté na 180 °C.
Krok 5: V průběhu pečení potíráme směsí a podléváme pivem.
Zveřejněno 7. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sekaná v hořčicové směsi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0O6V
Moje poznámka
Sekaná v hořčicové směsi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0O6V
Nejnovější recepty
Toast à la turecká vejce cilbir
Přidáno před 19 hodinami
Brambory v pažitkové omáčce se sýrem
Přidáno 30. 5. 2025 15:37
Velká holubka
Přidáno 30. 5. 2025 15:25
Zapečená cuketa v alobalu
Přidáno 30. 5. 2025 15:16
Pljeskavice s lečem
Přidáno 30. 5. 2025 15:10
Italské tousty s křepelčími vajíčky
Přidáno 30. 5. 2025 15:04
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka frankfurtská s párkem a bramborem
smidrs před 8 minutami
Smetanovo-ořechová bábovka s jablky
Ennia před 10 minutami
Falešný španělský ptáček
Skrabi před 16 minutami
Masopustní koblihy od babičky
Skrabi před 17 minutami
Ondráš pečený v troubě
Skrabi před 18 minutami
Jemné a nadýchané lívance
Skrabi před 18 minutami
Pražské koláče podle Mirky
Skrabi před 20 minutami
Jahodový koláč s pudingem a šlehačkou
Andaluzie před 1 hodinou
Nejlepší litý perník
Tynaja před 2 hodinami
Hrnková bábovka
Flyer01 před 11 hodinami
Tématické fráze:
aby sekaná nepopraskala,
sekaná recept,
směs ze sekané,
sekana z jehneciho,
pečení směsi na sekanou,
sekaná aby nepopraskala,
potěr na sekanou,
aby nepopraskala sekaná,
potěr na na sekanou,
sekaná,
jak péci sekanou, co udělat aby nepopraskala,
dobrá sekaná,
co se sekanou,
jehněčí sekaná,
recept sekana smes,
směs na sekanou,
sekaná potěr,
potěr na domácí sekanou,
jak udelat směs na sekanou,
recepty na sekanou
Suroviny:
maso mleté,
slanina,
cibule,
rohlík,
mléko,
česnek,
tymián čerstvý,
majoránka,
petrželka,
hořčice dijonská,
sůl,
pepř mletý,
hořčice dijonská,
pivo světlé,
olej,
paprika sušená sladká
Komentáře (21)
Ještě pochopila jsem dobře - hořčici dáváš i dovnitř masa, že?