Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Řecké zelí

Zelí je takovým všelékem a v jakékoliv formě je zdravé a plné vitamínů. Naložte si na zimu sklenici hlávkového zelí s česnekem a feferonkami, které vás zároveň svojí pikantností i zahřeje. Zalito je pouze vodou se solí a tak 3 týdny se nakládá.

Hodnocení receptu je 5,0 (27×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

2. 5. 2012 16:49

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

sklenice o objemu 2-3 litry

Nutriční hodnoty

Energie2 295 kJ / 549 kcal
Bílkoviny28,20 g
Tuky3,28 g
Vláknina48,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 12,26 g
Sůl30,00 g
Sacharidy81,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Vynikající přikusování k oslavám.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

1974andrea 1974andrea

24. 5. 2012 10:43

Jana Remkova:Jano, přidala jsem ti fotku naskládaného zelí, proloženého feferonkami a česnekem. Už je zalité a uzavřené a těším se na výsledek. Kdyžtak pak dodám ještě fotku finálního výsledku;-)

Eliza Eliza

23. 5. 2012 17:01

Na tohle zelíčko se už dlouho chystám...zatím jsem jen ve fázi těšení se...;-):-))

1974andrea 1974andrea

23. 5. 2012 12:23

Jana Remkova:Dobře, tak já to zavřu. Díky. Už se těším, až to ochutnám:-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 5. 2012 12:11

1974andrea: měla jsem to zavřené;-)

1974andrea 1974andrea

23. 5. 2012 11:58

Jana Remkova:Jani, mám naskládáno ve sklenici, voda mi chladne a chci se tě zeptat, jestli se ta sklenice zavrá víčkem nebo se to má nechat dýchat?

JanaDorazinova JanaDorazinova

22. 5. 2012 22:36

srettka::-D:-D:yes:

srettka

22. 5. 2012 22:26

Dostala jsem na tuhle zelovinku avizo od magdalenky a dobre udelala. Tohle bude certovske zelo, po vsech certech dobre. Jen jsem mlaskla a olizla si samou chuti i oboci:-8:-)) To ukladam a vyzkousim;-):yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

22. 5. 2012 19:30

magdalenka: Magdi, jsem moc ráda, že ti chutná;-), děkuji moc za foto:-)

magdalenka magdalenka

22. 5. 2012 16:01

Ahoj, pridala som ti fotku, nemala som feferónky, ani čili, dala som feferónkovú pastu - krém, je to skvelé, ochutnávam denne...:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 5. 2012 19:14

magdalenka::-D:-D:-D:-D:yes: jojo, ty jsi žena činu!:-D;-)

BILKOVAI BILKOVAI

16. 5. 2012 18:35

Jejdanáčku, co to jé, co to jé??? Toto se mi náramně líbí. Hned při nejbližší příležitosti vyzkouším:-K:-K:-K Díky za inspiraci:-)) Jani, to zelí musí být celé ponořené, že?:-8

magdalenka magdalenka

16. 5. 2012 18:28

1974andrea: a ak naložíš, paličkami od Mudr (vyplazte jazyk a urobte "á") zašprajcuj, aby všetko bolo ponorené pod hladinou...

magdalenka magdalenka

16. 5. 2012 18:26

Vy ste strašné...kecáte, kecáte...ja som naložila hneď na druhý deň po pridaní receptu, som žena činu!

spagetka spagetka

16. 5. 2012 11:25

maris:jéžíš, jo ale neuložila do oblíbených a na přípravu, já jsem ale......:-O:-O:-8:-8:-D:-D:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 5. 2012 11:14

1974andrea: ne, nezměkne, je krásně křupavé;-)

1 2 3 4 5 6 7

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: řecké zelí nakládané řecké zeli řecké zelí recept recept na recke zelí řecké nakládané zelí řecké zelí recepty recept řecké zelí zeli po recku řecké recepty salát z raného zelí nakladane zeli s česnekem rané zelí recept jak naložit hlávkové zelí do sklenic nakladane zeli po recku řecké kysané zelí retske zeli řecký salát ze zelí naložené bíle zeli s česnekem řecký zelí recke kvasene zeli

Suroviny: zelí bílé, česnek, feferonka, sůl, voda

TopRecepty.cz

Řecké zelí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9OnD