Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 037 kJ / 1 921 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 56,73 g |
| Tuky | 10,22 g |
| Vláknina | 25,92 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,42 g |
| Sůl | 16,00 g |
| Sacharidy | 374,46 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pivní chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q6Y2
Moje poznámka
Pivní chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q6Y2
Nejnovější recepty
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno před 5 hodinami
Likérové kávy
Přidáno před 10 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 11 hodinami
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 12 hodinami
Máslová vánočka s rozinkami
Přidáno před 21 hodinami
Ráďův vánoční bramborový salát
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z hlívy ústřičné à la dršťková
H33inrich před 50 minutami
Mramorová bábovka jak ji dělá moje babička
Slaninova.L. před 1 hodinou
Kapustová polévka
Topmoni před 1 hodinou
Ořechovo-jablečný koláč II
jliv22 před 2 hodinami
Hrníčková bábovka
karolinanenickova10 před 2 hodinami
Výborné lasagne
Ketynna před 4 hodinami
Uzený bůček pečený s brambory v jednom pekáčku
Jan Nemec před 4 hodinami
Květáková polévka
tomstny před 4 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Wanilor před 4 hodinami
Tématické fráze:
pivní bramborový chleba,
bramborový pivní chléb,
pivní chleba,
pivní chléb,
bramborovopivní chléb recept,
domácí chleba z hladké mouky a piva,
pivní bramborový chléb,
bramborový pivní chleba,
pivni bramorovy chleba,
recept na pivní chléb,
recepty na pivní chleba,
recept na pivní chleba,
recept na chleba pivní,
recept pivní chleba,
top recepty pivni chleba,
pivní chleba recept,
bramborovi a pivni chleba,
pivní chléb s bramborem,
bramboroyo-pivni chleb
Suroviny:
pivo světlé,
voda,
sůl,
kmín celý,
mouka hladká,
mouka žitná chlebová,
kvasnice
Komentáře (2)