Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 152 kJ / 1 709 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 111,52 g |
| Tuky | 125,35 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 1,15 g |
| Sodík | 5,40 g |
| Sůl | 13,38 g |
| Sacharidy | 32,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Buřtíky zapečené s Nivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vRQr
Moje poznámka
Buřtíky zapečené s Nivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vRQr
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v troubě
Přidáno před 6 hodinami
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 10 hodinami
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 12 hodinami
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 12 hodinami
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nebeský koláč
Janja před 6 hodinami
Domácí kmínový chleba
BarboraEis před 7 hodinami
Jogurtový dip s česnekem
Kajkajak před 7 hodinami
Pizza šneky
Kajkajak před 7 hodinami
Mléčná polévka
Kajkajak před 8 hodinami
Květáková omáčka Alfredo
adelaku před 8 hodinami
Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché
DavidVolvo před 8 hodinami
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 9 hodinami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 9 hodinami
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 10 hodinami
Tématické fráze:
burty s nivou,
zapečené buřty s nivou a cibulí,
zapecene testoviny s burtem,
recepty z buřtů,
zapečené brambory s buřty,
buřty na pivu s s nivou,
zapecene burty s bramborem,
buřty na nivě,
špekáčky zapečené s lečem,
zapecene spekacky s lečem,
zapečené buřty s pivem, nivou a cibulí,
zapecene burty s bramborami,
recept na zapečené špekáčky s lečem,
recept na zapečené těstoviny s buřty,
zapékané buřty s pivem,
buřtíky s nivou
Suroviny:
špekáček,
sýr niva,
cibule,
sýr eidam,
koření pizza,
smetana,
vejce
Komentáře (6)